Συγκίνηση με τη φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα

Η λέξη που μας «έκλεψε» την καρδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκίνηση με τη φωτογραφία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα

Η Άννα Βίσση θέλησε να γιορτάσει τη σημερινή ημέρα της μητέρας με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, και για το λόγο αυτό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ συγκινητική φωτογραφία μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες και έτσι από το πρωί οι celebrities έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις δημοσιεύσεις τους και να στέλνουν υπέροχα μηνύματα για τις μαμάδες τους.

Βέβαια συμβαίνει και το αντίθετο, όπως στην περίπτωση της Άννας Βίσση, η οποία θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

Αυτή είναι η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Βίσση με την Σοφία Καρβέλα

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie με την κόρη της, και από κάτω έγραψε μία λέξη όλο νόημα, που δεν είναι άλλη από τη λέξη «μαμά».

Η Άννα Βίσση προφανώς ανυπομονεί να δει την αγαπημένη της κόρη, η οποία μένει στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά της και μάλιστα έχει ένα υπέροχο σπίτι. Δείτε φωτογραφίες του εδώ!

Πριν κάνει την ανάρτηση με την κόρη της, η Άννα Βίσση είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο μαζί με την Αννίτα Πάνια

Οι δυο γυναίκες διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ και οι δυο έχουν αποκτήσει παιδιά με τον συνθέτη και μουσικό, Νίκο Καρβέλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε δημόσιες εξόδους τους, ενώ αρκετές είναι και οι κοινές τους αναρτήσεις.

Μάλιστα, μετά την καραντίνα Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια μαγείρεψαν και πέρασαν μαζί ένα ήσυχο βράδυ. Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενώ, τις αναρτήσεις αυτές έκανε και επισύναψει στο λογαριασμό της και η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, είδαμε δυο βίντεο χιουμοριστικά, όπου οι δυο γυναίκες μιλούσαν για τις πλαστικές, με αφορμή ένα φίλτρο που είχαν βάλει στο πρόσωπο τους.