Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία με το νεογέννητο αγκαλιά και η αφιέρωση του Σάκη Ρουβά

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία με το νεογέννητο αγκαλιά και η αφιέρωση του Σάκη Ρουβά

Την γιορτή της μητέρας γιόρτασε χθες η Κάτια Ζυγούλη και θέλησε να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με ένα από τα παιδιά της, όταν ήταν νεογέννητο. Ενώ από την μεριά του ο Σάκης Ρουβάς έκανε στο μοντέλο μια πολύ όμορφη αφιέρωση με ένα κολάζ από φωτογραφίες.

Η Κάτια Ζυγούλη, τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών της, τα οποία είναι και η κύρια προτεραιότητα της. Ειδικά στην καραντίνα, το μοντέλο είχε ακόμη περισσότερο χρόνο να περάσει μαζί τους, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, της οποίες κατά ημέρες μας τις έδειχνε μέσα από τις αναρτήσεις που πραγματοποιούσε.

Η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, με αφορμή την γιορτή της μητέρας, αλλά και για να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο παιδάκι της στην αγκαλιά της.

Την ανάρτηση της, συνόδευσε το τρυφερό σχόλιο «Αφήνεις το εαυτό σου και τις ανάγκες σου και γίνεσαι το κρεβάτι τους, η τροφή τους, η ασφάλεια τους,τα παντα. Είσαι η μαμά τους». Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο με ένα νεογέννητο της οικογένειας που ήρθε στον κόσμο πρόσφατα. Δείτε το εδώ και θα «λιώσετε».

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στην Κάτια Ζυγούλη

Από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από τα stories του. Ο τραγουδιστής έφτιαξε ένα κολάζ από διάφορες φωτογραφίες της και της έκανε μια τρυφερή πολύ αφιέρωση.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πολύ συχνά μοιράζονται στιγμές τους.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς φωτογραφίες

Η φωτογραφία του Σάκη Ρουβα με τη μαμά του

Ωστόσο ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ευχηθεί και σε μια άλλη γυναίκα, τη μαμά του. Μετά την ανάρτηση του κολάζ με φωτογραφίες της Κάτιας Ζυγούλη, δημοσίευσε και μια φωτογραφία της μαμάς του, από την εποχή που ήταν νέα σε ηλικία.

Σάκης Ρουβάς μητέρα