Γενέθλια για τον Διονύση από το MasterChef - Ποιοι παίκτες ήταν μαζί του;

Τα πρώτα πλάνα εκτός σπιτιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον Διονύση από το MasterChef - Ποιοι παίκτες ήταν μαζί του;

Γενέθλια για τον Διονύση από το MasterChef. Ποιοι παίκτες ήταν μαζί του σε αυτό το μικρό πάρτι που διοργανώθηκε; Αυτά είναι και τα πρώτα πλάνα που βλέπουμε τους παίκτες εκτός σπιτιού μετά την διακοπή των γυρισμάτων.

Παρότι το MasterChef συνεχίζει να προβάλλεται, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει εδώ και καιρό, με τους παίκτες να έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.

Ο Διονύσης Πρώιος γιόρτασε έτσι τα 55α γενέθλιά του εκτός σπιτιού, και τα γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου με ένα πρωτότυπο πάρτι.

Το ιδιαίτερο αυτό πάρτι έγινε στο πεζοδρόμιο του σπιτιού του Διονύση και παρόντες ήταν λίγοι φίλοι του, η 20χρνη πρώην σύντροφός του, αλλά και τέσσερις παίκτες του MasterChef. Ο λόγος για τη Ντέμη Γεωργίου, τη Μάρλεν Γρυντάκη, τον Κώστα Νταλιάνη και τον Ηλία Κιαζόλι.

Την τούρτα γενεθλίων έφερε στον Διονύση η 20χρονη πρώην σύντροφός του, η οποία του έδωσε μάλιστα ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 MasterChef Διονύσης

 MasterChef Διονύσης γενέθλια

Ωστόσο εκτός από το πάρτι γενεθλίων του MasterChef, «επίθεση» δέχτηκε η Κατερίνα στα social media. Ποια ήταν η αντίδραση της;

Εκτός από τα γενέθλια του Διονύση όμως ποια είναι η αλήθεια για την καταγωγή του;

Ο Διονύσης Πρώιος είναι ένας από τους παίκτες που βλέπουμε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Πόσα όμως γνωρίζουμε στα αλήθεια για τον επίδοξο MasterChef; Ποια είναι τελικά και η καταγωγή του;

Είμαστε αισίως στο MasterChef 4 με τον Διονύση Πρώιο να είναι ένας από τους 20 παίκτες που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής, που βλέπουμε μέσα από το κανάλι του Star!

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως η οικογένεια του είναι στην Αργεντνική, από που είναι όμως τελικά και τι ισχύει με την καταγωγή του;

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του Διονύση Πρώιου από το MasterChef

Με την πολύ καλή φίλη του Διονύση Πρώιου από το MasterChef, Αφροδίτη Φωτάκου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης ζωντανά στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η φίλη του 54χρονου διαγωνιζόμενου του MasterChef αναφέρθηκε στην καταγωγή του Διονύση, καθώς πολλοί τηλεθεατές, λόγω της προφοράς του, πιστεύουν πως δεν είναι Έλληνας, αλλά Αργεντίνος.

«Ο Διονύσης όταν βγει από το MasterChef, θα θέλει να πάει στην Αργεντινή να δει την οικογένειά του. Εδώ δεν έχει κανέναν. Είναι Έλληνες οι γονείς του. Ο μπαμπάς του ήταν ναυτικός και πήγε στην Αργεντινή. Και έστειλαν με συνοικέσιο τη μαμά του από την Κεφαλονιά.

Μετά οι γονείς του χώρισαν. Αλλά η μαμά του έμεινε στην Αργεντινή, δε γύρισε. Μένει όλη η οικογένειά του εκεί. Τα αδέρφια του μένουν στην Αργεντινή Γεννήθηκε στην Αργεντινή και πηγαίνει συνέχεια» εξήγησε η Αφροδίτη Φωτάκου.

Μιας και αναφερθήκαμε στον Διονύση, δείτε και το συγκλονιστικό μήνυμα που έχει γράψει πάνω από τον τάφο του γιο του.