Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά...»

Η φωτογραφία του Αρίωνα μέσα από το μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά...»

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου με το μήνυμα της στο Instagram για τα γενέθλια του μικρού Αρίωνα. «Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά» έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση.

Η Κατερίνα Καραβάτου πριν από λίγο δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της Αρίωνα όταν ήταν μωρό. O γιος της έχει γενέθλια και θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά και διαδικτυακά. Αντί άλλης φωτογραφίας επέλεξε μία από το μαιευτήριο. Την πρώτη που έβγαλε όταν τον έφερε στον κόσμο.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου με το μήνυμα της στο Instagram για τα γενέθλια του μικρού Αρίωνα. «Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά» έγραψε.

«Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έβγαλα τον Αριωνα, όταν γεννήθηκε - τέσσερα χρόνια πριν. Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά, παρά μόνο πως έπρεπε να ´ρθεις αγαπη μου γιατί κάνεις τη ζωή να γεμίζει χρώματα και να ξέρεις πως κάθε φορά που με αγκαλιάζεις, με φιλάς και μου λες “σ´ αγαπώ μαμά μου”, σπάει η καρδιά μου. Κυριολεκτικά. Δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό.... Χρόνια σου πολλά ιππότη - κυνηγέ μου.»

«Εμείς ως ζευγάρι θεωρούμε ότι τον ελεύθερο χρόνο μας πρέπει να τον αφιερώνουμε στα παιδιά μας. Δεδομένου πως αφιερώσαμε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας στην Αέλια και στο μεγάλωμά της, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και με τον Αρίωνα, ο οποίος έχει πλήρη αντίληψη τι συμβαίνει. Επίσης έχει καταλάβει πως έχει μεγαλώσει η Αέλια και διεκδικεί με τον τρόπο του πράγματα.» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Πρόσφατα μαμά και γιος έκαναν και μια βόλτα οι δυο τους και η παρουσιάστρια ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία.

Οι ευχές που έδωσαν Καραβάτου Κατσούλης στον αέρα των ΚουΚου για τα γενέθλια του γιου τους