Τα είπε όλα η Χριστίνα Κολέτσα: "Από αισθητικές παρεμβάσεις έχω κάνει..."

Τι έχει "πειράξει" επάνω της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα είπε όλα η Χριστίνα Κολέτσα:

Τα είπε όλα η Χριστίνα Κολέτσα, που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι αισθητικές παρεμβάσεις έχει κάνει. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε στο "Καλύτερα δεν γίνεται". Τι αποκάλυψε;

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία και έκανε αποκάλυψη αναφορικά με τις επεμβάσεις που έχει κάνει. Η ίδια μίλησε ακόμα και για την παρεξήγηση που έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα, με την ίδια να λέει τα εξής:

"Είχα πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά από πολύ ώρα αναμονή ξεκίνησε η εκπομπή, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις, όχι ότι δεν μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις, απάντησα. Δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα, θεωρούσε ότι είμαι… στρείδι και ότι δεν μιλάω πολύ ανοιχτά. Μου λέει «δεν μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι» του λέω «ούτε εγώ μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι, καληνύχτα» κι έφυγα".

Αναφορικά με το αν έχει "πειράξει" κάτι επάνω της η ίδια αποκάλυψε τα εξής: "Έχω λίγο την έκτη αίσθηση, οι γυναίκες έχουμε ένστικτο. Δεν φοράω κάτι μόνο επειδή είναι σέξι, αλλά δε θα σκεφτώ κιόλας να μην το βάλω επειδή είναι σέξι. Οι σύντροφοί μου ζήλευαν με αυτά που φορούσα και μου έλεγαν να μην τα φορέσω. Εγώ όμως δεν άλλαζα ρούχα. Δεν κάνω τίποτα για να διατηρούμαι, κάνω πολύ κακή διατροφή, έχω κάνει ελάχιστες αισθητικές παρεμβάσεις. Έχω βάλει υαλουρονικό στα ζυγωματικά κι έχω κάνει μπότοξ που όμως δεν μου πετυχαίνει ποτέ".

Χριστίνα Κολέτσα για αισθητικές επεμβάσεις

Δείτε ωστόσο και τι είχε γίνει και αναγκάστηκε να πάει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Χριστίνα Κολέτσα. Η απάτη που σόκαρε την τραγουδίστρια.

Χώρισε πρόσφατα η Χριστίνα Κολέτσα, που μας τα είπε όλα για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει

Η Χριστίνα Κολέτσα, ήταν εκείνη ή που αποκάλυψε το ειδύλλιο τους τον περασμένο Μάιο, μιλώντας με λόγια αγάπης για εκείνον στην κάμερα του ALPHAtv, λέγοντας μάλιστα πως θα ήθελε ακόμη και να αποκτήσει παιδί μαζί του.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί.

Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί…» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν μπορούσαν να συνεχίσουν άλλο αυτή την σχέση και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso χώρισαν. Από την πλευρά της και η Χριστίνα Κολέτσα, πάντως, η οποία είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές τους τον περασμένο Αύγουστο, την διέγραψε.