Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Χριστίνα Κολέτσα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Χριστίνα Κολέτσα

Η γνωστή τραγουδίστρια, Χριστίνα Κολέτσα, ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και για το λόγο αυτό, αποφάσισε να απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να λύσει το ζήτημα.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης, μιας και άγνωστοι χακάρουν τους λογαριασμούς τους και προσπαθούν να μοιραστούν υλικό παριστάνοντας τους ίδιους, ή να αποσπάσουν δικές τους πληροφορίες.

Κάτι αντίστοιχο έπαθε και η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως άγνωστοι χάκαραν το προφίλ της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κολέτσα είπε πως αν και δεν της αρέσει να μοιράζεται προσωπικά της θέματα στα social media τώρα ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει γι' αυτό ώστε να παρακινήσει όσους βιώνουν κάτι αντίστοιχο ή έχουν υποψίες πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, να επικοινωνήσουν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Χριστίνα Κολέτσα διαδικτυακή απάτη

Να πούμε ότι πριν από λίγο καιρό, η Χριστίνα Κολέτσα έδωσε τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του χωρισμού.

Πέρα από την Χριστίνα Κολέτσα, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως έπεσε θύμα χάκερ μιας και άγνωστοι μπήκαν και χωρίς να διστάσουν, ανήρτησαν υβριστικά σχόλια στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο «Greek Freak» πέρασε μερικές δύσκολες μέρες, μιας και κάποιοι επιτήδειοι θέλησαν να του μπλοκάρουν τον λογαριασμό στο twitter και όχι μόνο και να χρησιμοποιήσουν το προφίλ του προκειμένου να γράψουν μερικά υβριστικά σχόλια για όλο τον κόσμο του ΝΒΑ και όχι μόνο.

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς, το e-mail, το τηλέφωνο αλλά και τον λογαριασμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter παραβίασαν χάκερς.

Οι χάκερς χρησιμοποίησαν τον λογαριασμό του στο Twitter για να ανεβάσουν προσβλητικά μηνύματα μεταξύ άλλων για τον Λεμπρόν Τζέιμς, τους Μπακς και τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ ο ίδιος είχε κάνει και ένα ποστ μέσα από οποίο εξέφρασε την απογοήτευσή του. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια του.