Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία από τα παλιά και η αποκάλυψη "Πήγε να με πιάσει..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Η φωτογραφία από τα παλιά και η αποκάλυψη

Η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως όλοι μας άλλωστε ακολουθεί όλες τις οδηγίες υγιεινής για την προστασία από τον κορωνοϊό και όλη τη διάρκεια της καραντίνας, την πέρασε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο σπίτι. Ωστόσο, με αφορμή την σταδιακή άρση των μέτρων, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα παλιά και έκανε μια αποκάλυψη λέγοντας "Πήγε να με πιάσει μελαγχολία".

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην είναι συχνή χρήστης των social media και ειδικά από τον καιρό που «πάγωσαν» τα γυρίσματα του «Ρουκ Ζουκ» να μην βλέπουμε πολλές αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο, όποτε κάνει κάποια, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Με το στόμα ανοιχτό ωστόσο, μας άφησε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όταν δημοσίευσε μερικές άγνωστες φωτογραφίες με την μητέρα του από νεαρή ηλικία. Η πεθερά της Ζέτας Μακρυπούλια είναι κούκλα και μοιάζει πολύ με τον τραγουδιστή. Δείτε τις φωτογραφίς εδώ και θα πάθετε πλάκα.

Βέβαια με το στόμα ανοιχτό μας άφησε και πριν από λίγες ημέρες, όταν έγινε και γνωστό ότι η καραντίνα τελειώνει και πλέον για να βγούμε έξω δεν χρειάζεται να στείλουμε μήνυμα στο 13033, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παλιά, πριν ακόμη «σκάσει» ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία της, την βλέπουμε να ποζάρει με την καλή της φίλη και συνάδελφο ηθοποιό, Ευγενία Σαμαρά από εξόρμηση τους σε έναν πανέμορφο χειμερινό προορισμό, αν πάρουμε από τα χιόνια που φαίνονται στο τοπίο από πίσω τους. Μάλιστα, στη λεζάντα της έκανε και μια αποκάλυψη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με την αποκάλυψη

«Είμαι στη βεράντα και χαζεύω φωτογραφίες στο κινητό, από την απέναντι πολυκατοικία ακούγεται το «μη με πας απ το σπίτι, ακούς κάπου αλλού να με πας». Πήγε να με πιάσει μελαγχολία έως ότου θυμήθηκα ότι δεν είμαστε πλέον σε καραντίνα! Ακούς @eugeniasamara και firstmay γενικότερα??? Σηκωθείτε...»