Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου: «11 καλοκαίρια πέρασαν από τότε που έχασες τον...»

Η συγκινητική ανάρτηση της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου: «11 καλοκαίρια πέρασαν από τότε που έχασες τον...»

Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου με την ανάρτηση της για την μητέρα της. «11 καλοκαίρια πέρασαν από τότε που έχασες τον σύντροφο σου, ξέρω πως σου λείπει» έγραψε η τραγουδίστρια με αφορμή την γιορτή της μητέρας που ήταν χθες.

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της και θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με τον πιο συγκινητικό τρόπο, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είναι πρότυπο για εκείνη, και αναφέροντας με τα πιο τρυφερά λόγια στο χαμό του πατέρα της και πόσο δυνατή στάθηκε εκείνη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για την μητέρα της

Στην εικόνα που δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου βλέπουμε τους γονείς της. Να θυμίσουμε πως τα Χριστούγεννα του 2008 ο μπαμπάς της Γιώργος, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και η μαμά της Φρόσω, στάθηκε δυνατή για χάρη των παιδιών της, μιας και αναφερόμαστε στην Έλενα Παπαρίζου μια είδηση "βόμβα" έσκασε για την συμμετοχή της στην Eurovision. Θα την δούμε ξανά;

«Μανούλα μου γλυκιά χρόνια πολλά και καλά!!! Είσαι μοναδική στον κόσμο και μου αρέσει τρελά να τσακώνομαι με άλλους φίλους για το ποιος έχει την καλύτερη μαμά! 11 καλοκαίρια πέρασαν από τότε που έχασες τον σύντροφό σου... Ξέρω πως σου λείπει.... Θέλω να ξέρεις όμως ότι έχεις γίνει πιο δυνατή και πιο αξιολάτρευτη από ποτέ!! Δεν ξέρω τι θα κάναμε όλα εμείς τα παιδιά σου χωρίς εσένα!! Χρόνια πολλά Ευφροσύνη, χρόνια πολλά μανούλα μου και χρόνια πολλά́ σε όλες τις μητέρες του κόσμου!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου: