«Βόμβα» για την Eurovision - Θα εμφανιστούν ξανά Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου

Έσκασε ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα» για την Eurovision - Θα εμφανιστούν ξανά Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου

Ξανά στην Eurovision θα εμφανιστούν η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου και η είδηση που έσκασε πριν από λίγο είναι «βόμβα». Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν στο δίωρο σόουπου φέρει την ονομασία «Europe Shine A Light» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 το ερχόμενο Σάββατο στις 22.00.

Η ΕΒU, μετά την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ετοιμάζεται να τιμήσει με έναν διαφορετικό τρόπο τους 41 καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στον φετινό, ακυρωθέντα 65ο διαγωνισμό. Θα παιχτούν βιντεοσκοπημένα και τα 41 τραγούδια. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit, οι οποίοι ανήμερα τη 16η Μαΐου θα παρουσίαζαν κανονικά τον μεγάλο τελικό της 65ης Eurovision.

Εκτός όμως από τους 41 καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, η EBU ετοιμάζει και μια ξεχωριστή ενότητα για την όλη βραδιά με τίτλο «Eurovision Heroes», με καλλιτέχνες που συνέδεσαν το όνομά τους με τον διαγωνισμό τραγουδιού. Μεταξύ αυτών θα είναι η Ελενα Παπαρίζου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στον 50ό διαγωνισμό του 2005, καθώς επίσης και η Ελένη Φουρέιρα. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η εμφάνιση της Φουρέιρα πρέπει να είναι... καρμική. Αφού πριν λίγες ημέρες βγήκε στη δημοσιότητα μια άγνωστη φωτογραφία της με ένα φαβορί του διαγωνισμού. Δείτε την και θα πάθετε πλάκα.

Eurovision Ελένη Φουρέιρα Έλενα Παπαρίζου

Τι θα δούμε ωστόσο στην Eurovision εκτός της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα;

Από το Studio 21 του Hilversum οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και Jan Smit, οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, θα μας παρουσιάσουν αποσπάσματα από τα 41 video clips, θα σχολιάσουν εναλλακτικά προσωπικά «postcards», θα ακούσουν μαζί μας μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες, θα αναζητήσουν σε όλη την Ευρώπη παλιούς σταρ της Eurovision και θα «φωτίσουν» μοναδικά με ένα τραγούδι την Ευρώπη και την ελπίδα μας για το μέλλον, με τη συμμετοχή όλων!

Με τίτλο εμπνευσμένο από το νικητήριο τραγούδι της Μεγάλης Βρετανίας και της Katrina «Love Shine A Light» στη Eurovision του 1997, η παραγωγή της EBU θέλει να τιμήσει τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες των 41 εθνικών αποστολών που θα συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό.

Χωρίς διαγωνιστικό μέρος και βαθμολογία, το Europe Shine a Light φιλοδοξεί να στείλει μήνυμα ενότητας στους Ευρωπαίους πολίτες μέσα από τη μουσική, να εμψυχώσει τους ήρωες της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του Covid-19 και να δώσει κουράγιο όχι μόνο στους λάτρεις του Διαγωνισμού, αλλά σε όλους εκείνους που έχουν μείνει σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα καλούνται να παραμείνουν ασφαλείς στη νέα

Προς το παρόν δεν έχουν οριστεί οι νέες ημερομηνίες για τον διαγωνισμό του 2021. Δείτε ωστόσο και την Στεφανία να λέει live το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε φέτος. Μείναμε με την φωνή της.