"Βόμβα" στο Buckingham! Τέρμα οι δημόσιες εμφανίσεις για την Ελισάβετ;

Όλη η αλήθεια για την βασίλισσα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου

"Βόμβα" στο Buckingham! Τέρμα οι δημόσιες εμφανίσεις για την Ελισάβετ; Η Βασίλισσα θα παραμείνει στο Κάστρο του Γουίνδσορ για τους επόμενους μήνες και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σε αναμονή για αρκετό καιρό.

Η Βασίλισσα θα παραμείνει στο Κάστρο του Γουίντσορ για τους επόμενους μήνες και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σε αναμονή, ενώ ο κορωνοϊός συνεχίζει να καταστρέφει τη Βρετανία. Αυτή αναμένεται να είναι και η μεγαλύτερη απουσία της Αυτού Μεγαλειότητας από τα βασιλικά της καθήκοντα κατά την 68χρονη θητεία της στον θρόνο.

Η βασίλισσα συνεχίζει να κρατά την εβδομαδιαία επικοινωνία της με τον πρωθυπουργό μέσω τηλεφώνου και επίσης λαμβάνει τα καθημερινά κόκκινα κουτιά που περιέχουν τις κυβερνητικές εφημερίδες της για να ενημερώνεται σε καθημερινή βάση, πριν λίγες ημέρες ωστόσο η Βασίλισσα έκανε και μια ανακοίνωση που σπάραξε. Τι συνέβη και τι ανακοίνωσε η Ελισάβετ;

Η ανακοίνωση για τις δημόσιες εμφανίσεις της βασίλισσας Ελισάβετ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα είναι επίσης κλειστά για το κοινό όλο το καλοκαίρι του 2020. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που το παλάτι έκλεισε σε 27 χρόνια και δεν θα μπορούν να το δουν οι επισκέπτες.

Η Βασίλισσα βρίσκεται στο Κάστρο του Windsor με τον Πρίγκιπα Φίλιππο από τις 19 Μαρτίου. Σύμφωνα με τους The Sunday Times, θα παραμείνουν εκεί «επ 'αόριστον». Ενώ δεν μπορεί να εμφανιστεί στο κοινό και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, η Βασίλισσα συνέχισε να δίνει μηνύματα υποστήριξης στο βρετανικό λαό μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Πιο πρόσφατα, σηματοδότησε την Ημέρα της ΕΕ με ένα βίντεο που προβλήθηκε ακριβώς 75 χρόνια αφότου ο πατέρας της Βασιλιάς Τζορτζ ΣΙ έδωσε ομιλία στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Δείτε εδώ το πιο πρόσφατο βίντεο που εξέδωσε στη δημοσιότητα: