Χαμός στο Twitter για το σποτ του Χρήστου Λούλη: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο ηλ##ος»

Έχει διχάσει τα social media

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Χαμός στο Twitter για το σποτ του Χρήστου Λούλη: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο ηλ##ος»

Χαμός στο Twitter για το σποτ του Χρήστου Λούλη. «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο ηλ##ος» γράφει ένας χρήστης, με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει πάρει "φωτιά" και να έχει διχαστεί για το αν είναι ή όχι κατάλληλο τελικά.

Αντιδράσεις υπήρξαν για το σποτ που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη. Οι έντονες αντιδράσεις ανάγκασαν την κυβέρνηση να αποσύρει το σποτ.

Οι αντιδράσεις υπήρξαν κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο πρωταγωνιστής του σποτ αντιμετωπίζει την «ελαφρόμυαλη» σύντροφό του, που δεν εννοεί να καταλάβει (προφανώς λόγω αφέλειας) ότι ο συνωστισμός προκαλεί προβλήματα κι εγκυμονεί κινδύνους.

Η επιπόλαιη σύντροφος του Λούλη του λέει με αθώο ύφος «γιατί δεν πάμε στην πλατεία που θα έχει κόσμο;» για να της απαντήσει ο σύντροφός της, ότι «μήπως επειδή θα είναι όλοι εκεί (και εσένα δεν σου... κόβει;). «Μα θα είναι όλοι εκεί... μου λέει με τη γλυκιά φωνή που με κάνει ό,τι θέλει» συνεχίζει στο ίδιο ύφος ο άνδρας, την ώρα που η αφελής σύντροφος συνεχίζει να αδυνατεί να καταλάβει, ο ίδιος ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και αν πήρε λεφτά για την συμμετοχή του σε αυτό. Πληρώθηκε ή όχι;

Το Twitter λοιπόν διχάστηκε με το συγκεκριμένο σποτ με πολλούς να το κατηγορούν, ενώ άλλους να παίρνουν το μέρος της κυβέρνησης.

Δείτε εδώ τα σχόλια τους:

Παρά τον διχασμό στο Twitter και ο Χρήστος Λούλης έδωσε την δική του απάντηση για το σποτάκι του

Μέσα από μία δήλωση που έκανε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης, απασφάλισε για το νέο σποτάκι του που κυκλοφόρησε η πολιτική προστασία με τον ίδιο να σχολιάζει πως δεν του φάνηκε διχαστικό.

Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στη νέα καμπάνια της πολιτικής προστασίας με σκοπό να παρακινήσει τον κόσμο να μείνει περισσότερο στο σπίτι και να μην συνωστίζεται σε πλατείες.

Το συγκεκριμένο σποτάκι ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μιας και χαρακτηρίστηκε διχαστικό και σ@ξιστικό και για το λόγο αυτό αποσύρθηκε.

Με τη σειρά του ο ηθοποιός, επικοινώνησε με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησε για τα όσα λέγονται για το σποτάκι του.

«Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σ@ξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται» είπε ο Χρήστος Λούλης.