Αγγελική Νικολούλη: Συγκλονίζει για τη μαμά της - "Στην τελευταία μεγάλη μάχη που έδωσες"

Τα λόγια της πολύ δυνατά!

Αγγελική Νικολούλη: Συγκλονίζει για τη μαμά της -

Συγκλονίζει η ανάρτηση που έκανε για την μαμά της και την "μάχη" που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια να γράφει μεταξύ άλλων ότι "ο θάνατος ηττήθηκε. Τα μάζεψε και έφυγε". Τα λόγια που έγραψε μας έφεραν μεγάλη συγκίνηση. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε.

Ειδικότερα η Αγγελική Νικολούλη θέλησε μέσα από μια δυνατή ανάρτηση να πει χρόνια πολλά στην μαμά της, η οποία και είχε πέρυσι νοσηλευτεί στο νοσοκομείο καθώς είχε πρόβλημα με την υγεία της. Τα όσα έγραψε είναι συγκλονιστικά, με την παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ, να ανεβάζει μια φωτογραφία της μαμάς της.

Στην λεζάντα της εικόνας που ανέβασε, έγραψε δες τα εξής συγκλονιστικά λόγια:

"Στην τελευταία μεγάλη μάχη που έδωσες, βγήκες νικήτρια. Ο θάνατος ηττήθηκε. Τα μάζεψε και έφυγε από εκεί πού ήρθε...Οι γιατροί απόρησαν με τη δύναμή σου. Με τη θέλησή σου να κρατηθείς στη ζωή. Είμαι περήφανη για σένα Μανούλα μου.Χρόνια σου πολλά".

Η Αγγελική Νικολούλη ωστόσο να σας πούμε ότι πάγωσε και στην εκπομπή της με τα όσα άκουσε. Οι αποκαλύψεις συγκλόνισαν ακόμα και την έμπειρη παρουσιάστρια και δημοσιογράφο. Δείτε εδώ τα όσα ειπώθηκαν για το έγκλημα. "Του έκαναν ένεση...".

Επιστρέφει στον Alpha η Αγγελική Νικολούλη που έκανε την συγκλονιστική ανάρτηση για μαμά της και την "μάχη" που έδωσε

Η Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει μια παύση με την εκπομπή της, το Φως στο Τούνελ, στον ALPHA λόγω Πάσχα, όμως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ξανά κι έχουμε το ανατριχιαστικό trailer.

Με νέες ιστορίες και γεγονότα που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές ετοιμάζεται να γυρίσει ξανά η Αγγελική Νικολούλη στην επί τόσα χρόνια δική της κανονικότητα και να ταράξει της Παρασκευές μας. Στο επίσημο site της εκπομπής αναρτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα το νέο trailer για την επιστροφή της.

Η εκπομπή θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη Παρασκευή, δηλαδή στις 8/5!