Πάγωσε η Σκορδά - Αποκαλύφθηκε στον αέρα η σχέση πρώην παικτών του Survivor

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πάγωσε η Σκορδά - Αποκαλύφθηκε στον αέρα η σχέση πρώην παικτών του Survivor

Πάγωσε η Φαίη Σκορδά, καθώς αποκαλύφθηκε στον αέρα η σχέση πρώην παικτών του Survivor. Οι δυο τους ήρθαν κοντά και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον ζευγάρι. Μάλιστα δημοσίευσαν και το πρώτο τους κοινό βίντεο.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό, δημοσίευσε βίντεο «φωτιά» με την Μαριάννα Καλλέργη. Το Πρωινό πρόβαλλε ένα βίντεο «φωτιά» και η Νάνσυ Παραδεισανού δεν δίστασε να αναφέρει στη Φαίη Σκορδά ότι μπορεί να έχουν και σχέση.

Η έκπληξη της Φαίης Σκορδά με το ζευγάρι από το Survivor

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο με την Μαριάννα Καλλέργη που το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι. Ο δυο τους πήγαν στην παραλία και έκαναν το πρώτο τους μπάνιο, μιας και αναφερόμαστε στη Φαίη Σκορδά, έγινε μια απίστευτη αποκάλυψη για την υγεία της. Τι φοβόταν όταν νόσησε από τον ιό;

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Νάσος βλέπουμε ότι με μία κίνησή της η Μαριάννα του κατεβάζει το σορτσάκι και δείτε πώς εκείνος την πιάνει! Η Φαίη Σκορδά έπαθε πλάκα.

Όπως καταλαβαίνεται τα σχόλια στο Πρωινό ήταν κάτι παραπάνω από «πικάντικα». Μάλιστα ο Νάσος είναι και φρεσκοχωρισμένος, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ήρθε αρκετά κοντά με την Μαριάνμα που τόσο καιρό έκαναν απλά παρέα.

Δείτε το βίντεο: