Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη μετά τον κορωνοϊό - «Είχε φοβηθεί για τα παιδιά γιατί...»

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη μετά τον κορωνοϊό - «Είχε φοβηθεί για τα παιδιά γιατί...»

Πολύ δύσκολε στιγμές πέρασε η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες, όταν μετά από τεστ που έκανε για προληπτικούς λόγους για τον κορωνοϊό, βρέθηκε θετική. Στενός συνεργάτης της και καλός της φίλους, έκανε μια αποκάλυψη. «Είχε φοβηθεί για τα παιδιά της», είπε μεταξύ άλλων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη ζωή του εν μέσω κορωνοϊού, αλλά και στην παρουσιάστρια και τις στιγμές που πέρασε όταν νοσούσε.

Η καθημερινότητα στην εκπομπή λόγω κορονοϊού πόσο έχει αλλάξει;

Εχει προσαρμοστεί η εκπομπή. Προσαρμόστηκα και εγώ. Κινούμαι μέσα στα όρια που έχουν διαμορφωθεί. Την πρώτη μέρα επιστροφής της εκπομπής δεν μιλούσα καθόλου. Πρέπει -αν και η δουλειά μας δεν είναι η ενημέρωση, αλλά η ψυχαγωγία- να πληροφορούμε και εμείς τον κόσμο. Με κανονική διάθεση που δεν λείπουν το αστείο και το γέλιο. Δεν είναι χλευασμός. Μπορείς να δεις και την εύθυμη πλευρά των πραγμάτων. Χωρίς να υποτιμάς την ανησυχητική. Έτσι πήγε η εκπομπή. Στα πρακτικά ήμασταν λιγότερα άτομα στο στούντιο και κάναμε συνδέσεις με καλεσμένους μέσω Skype.

Φαίη Σκορδά κορωνοϊός αποκάλυψη Δημήτρη Ουγγαρέζου

Στο διάστημα της καραντίνας είχες επικοινωνία με τη Φαίη;

Καθημερινή.

Είχε φοβηθεί;

Ναι, είχε φοβηθεί πολύ. Κυρίως για τα παιδιά. Τη ζόρισε πολύ το γεγονός πως δεν είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ καθαρά προληπτικά, επειδή είναι υποχόνδρια σε αυτά τα θέματα. Αγχώθηκε και για εμάς και για την εκπομπή.

Να σημειώσουμε επίσης, πως το τεστ έκανε και ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος ο οποίος ωστόσο βγήκε αρνητικός. Χθες, το βράδυ το ζευγάρι, αφού πλέον ξεπέρασε τις δυσκολίες χαλάρωσε στο σπίτι και δείτε τι έκανε.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά όταν έμαθε πως είναι θετική στον κορωνοϊό

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της να κάνει βόλτες στα νότια προάστια! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!