Παραλίγο να λιποθυμήσει η Ελένη - Τι συνέβη στο πλατό;

Τι έγινε;

Παραλίγο να λιποθυμήσει η Ελένη - Τι συνέβη στο πλατό;

Παραλίγο να λιποθυμήσει η Ελένη, αφού αυτό που έγινε στο πλατό της εκπομπής της την έφερε στο "όριο", που λέμε. Δείτε ωστόσο τι είναι αυτό που συνέβη και τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια. Τρελάθηκε!

Ειδικότερα η Αργυρώ Μπαραμπαρίγου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και φυσικά μαγείρεψε κάτι πολύ μα πολύ νόστιμο. Για την ακρίβεια έφτιαξε ένα γλυκό, που δεν ήταν άλλο από τούρτα μωσαϊκό με σπιτικό παγωτό cookies. Ειδικά αυτό το παγωτό τρέλανε την παρουσιάστρια που ήθελε εννοείται να δοκιμάσει.

Η ίδια ζήτησε ανυπόμονα λοιπόν από την Μπαρμπαρίγου, να πάρει το γλυκό να το δοκιμάσει και όταν της είπε ότι αυτό δεν είναι ακόμα έτοιμο πέταξε και την θεϊκή φράση: "Πέφτω. Λιποθυμώ. Σε άλλη περίπτωση θα ανησυχούσα".

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε εκπομπή Ελένης

Η παρουσιάστρια ωστόσο έπαθε σοκ όταν μπήκε μέσα η μαγείρισσα. Δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε για την εμφάνισή της. Δεν πίστευε στα μάτια της με τα όσα είδε.

Η αδιανόητη αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη, η οποία πήγε να λιποθυμήσει με το γλυκό που έφτιαξε στο πλατό η Μπαρμπαρίγου

Στην σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε μια βόλτα που έκανε με τον σύζυγό της, την κόρη τους και τον σκύλο της οικογένειας.

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια, είχαν μια μικρή περιπέτεια, ωστόσο συνήθισαν πλέον το περπάτημα και θα το καθιερώσουν οικογενειακώς και θα βγαίνουν πιο συχνά.

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια, είχαν μια μικρή περιπέτεια, γιατί εκεί που περπάταγαν εκείνη χάθηκε, αλλά τελικά τέλος καλό, όλα καλά.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περπάτημα που μπήκε στη ζωή της αυτό το διάστημα λόγω καραντίνας και διηγήθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε με την οικογένειά της.

«Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς που δεν ήταν η ζωή μας με περπάτημα, τώρα γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε. Είμαι του γρήγορου περπατήματος.

Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει το ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, την μικρή και το σκύλο βόλτα και χαθήκαμε. Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω και έλεγα που πήγαν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας», είπε η Ελένη Μενεγάκη.