Ελένη: Μπήκε στο πλατό η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και έπαθε σοκ - Τι είπε για την εμφάνιση της;

Απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Μπήκε στο πλατό η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και έπαθε σοκ - Τι είπε για την εμφάνιση της;

Σοκ έπαθε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, με το που μπήκε στο τηλεοπτικό πλατό η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε τα σχόλια για την εμφάνιση της, αφού έμεινε άφωνη με το που της έριξε το πρώτο βλέμμα.

Η Ελένη Μενεγάκη, συγκεκριμένα είχε να δει την μαγείρισσα εδώ και περίπου δυο μήνες, λόγω της καραντίνας για την προστασία από τον κορωνοϊό. Για αυτό και με το που την κοίταξε δεν πίστευε στα μάτια της για το πόσο έχει αλλάξει εμφανισιακά.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε με το που την συνάντησε στην κουζίνα: «Αργυρούλα μου, μου έλειψες! Κρατάμε αποστάσεις αλλά… για να σε δω! Ανανεώθηκες! Αδυνάτισες! Εμείς παχαίνουμε και δεν είμαστε μαγείρισσες! Μπράβο βρε Αργυρούλα».

Ωστόσο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου της είπε πώς κάνει λάθος και έχει πάρει κιλά: «Άσε να δες και μπουτάκια έκανα και φοράω αυτό, έχω κάνει και κοιλίτσα…». Βέβαια η Ελένη Μενεγάκη επέμενε ότι αδυνάτισε.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη σε βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και στα χέρια της κρατούσε τσάντα με... 11.000€. Θα τρελαθείτε μόλις την δείτε εδώ.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εμφάνιση Ελένη Μενεγάκη

Σοκ έπαθε η Ελένη με την εμφάνιση της Αργυρώς - Μοιάζει 10 χρόνια νεότερη

Άφωνη έμεινε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη με την αλλαγή που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Μοιάζει 10 χρόνια νεότερη και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της on air.

Η αγαπημένη μαγείρισσα, βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha tv ώστε να δώσει μια συνταγή για την Καθαρά Δευτέρα που έρχεται. Εκεί λοιπόν που η ίδια μαγείρευε αχνιστά μύδια, η Ελένη Μενεγάκη κοντοστάθηκε και ακολούθησε ένας σπαρταριστός διάλογος.

Η παρουσιάστρια μόλις την είδε, είπε: «Τόση ώρα κοιτάω τις λαγάνες και δεν κοιτάω εσένα… Καλά μου φαίνεσαι πιο ξεκούραστη από ποτέ! Ομορφιές τρελές! Φτου, φτου! Έχεις ξεκουραστεί; Είναι λες και έχεις κοιμηθεί ένα τριήμερο, όλη μέρα και όλη νύχτα… είναι σα να έχεις αλλάξει μέικ απ… Κρέμες και μάσκες βάζουμε, αλλά σαν τον ύπνο δεν υπάρχει κι αν δεν τρώμε και σωστά… δεν γίνεται τίποτα»! Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της:

 Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αλλαγή στο πρόσωπο

Και μιας που μιλήσαμε για την συνταγή, την έχουμε και εμείς εδώ - Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα και λεμόνι - "Εγκεφαλικό" με την συνταγή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου