Γιώργος Αγγελόπουλος: Έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί - Τι ξεκίνησε και μας τρέλανε;

Μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί - Τι ξεκίνησε και μας τρέλανε;

Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο έτσι καθώς ο ίδιος ξεκίνησε μαθήματα για ναυαγοσώστης και φυσικά οι τηλεοπτική κάμερα ήταν εκεί. Μάλιστα ο νικητής του Survivor έδωσε και το φιλί της ζωής. Ποια αυτά που είπε στην Φωλιά των Κου Κου; Μας τρέλανε το βίντεο.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου «Survivor» έκανε μαθήματα ναυαγοσωστικής με τον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της «Φωλιά των Κου Κου» να βρίσκονται εκεί. Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μάλιστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων για την καραντίνα ότι: "Χρειάστηκα τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ. Είμαι ένας άνθρωπος που λείπω όλη μέρα από το σπίτι, οπότε το να καθίσω μέσα δεν ήταν απλό. Πειθάρχησα όμως. Προσπάθησα να κάνω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ για μένα".

Τι αποκάλυψε όμως για το αν αυτός έχει κάποιον στον οποίο θέλει να δώσει το φιλί της ζωής. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα αποκάλυψε. Ο ίδιος μίλησε φυσικά και για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση.

Ο Ντάνος πάντως πριν λίγες ημέρες έκανε μια ανάρτηση που μας σήκωσε την τρίχα. Δείτε εδώ την δυνατή εικόνα που ανέβασε με τον Χριστό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ξεκίνησε μαθήματα ναυαγοσωστικής και μας τρέλανε έκανε και μια ανακοίνωση μέσα από το Instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν επαναύεται. Κάνει τα βήματα του αργά, αθόρυβα και σταθερά. Αυτή τη φορά θέλησε να επενδύσει για καλό σκοπό και η κίνησή του συγκίνησε αρκετό κόσμο.

To Body Power είναι ένα πρωτοποριακό όργανο γυμναστικής και μια ελληνική εφεύρεση !
Είναι επίσης μια παγκόσμια καινοτομία που χάρη στη στιβαρή κατασκευή του και την έξυπνη σχεδιάσή του,δίνει την δυνατότητα σε όλους να γυμνάσουν όλο τους το σώμα,μέσα σε λίγα λεπτά,όποτε θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άντρες που ξεκινάνε τώρα την άσκηση τους ή που βρίσκονται σε πιο προχωρημένο επίπεδο φυσικής κατάστασης , πάντα με τις ανάλογες ασκήσεις. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ»