Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα νάζια της στην κάμερα - Που την "τσακώσαμε";

Δείτε τις φωτογραφίες!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα νάζια της στην κάμερα - Που την

Στο Καβούρι τσάκωσε ο φακός των φωτογράφων την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη. Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να κάνει και μερικά νάζια στην κάμερα, με την ίδια να δίνει μάλιστα και ένα γλυκό φιλί στο σκυλάκι της. Σας έχουμε τις φωτογραφίες!

Τα μέτρα αίρονται σταδιακά και οι μετακινήσεις μας είναι και πάλι ελεύθερες. Την ίδια ώρα ο καιρός είναι ανοιξιάτικος και μας προδιαθέτει να κάνουμε βόλτες έξω και ειδικά κοντά στην θάλασσα. Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν βγήκε από το σπίτι της και έκανε μια βόλτα με το αγαπημένο της σκυλάκι και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες.

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στο κατοικίδιό της και έτσι οι δυο τους μας έκαναν μερικά νάζια στην κάμερα, που τους "τσάκωσε' στην βόλτα που έκαναν στο Καβούρι. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Είναι σκέτη γλύκα οι δυο τους, ενώ η παρουσιάστρια μας είχε ανάψει και φωτιές με το μπικίνι που είχε φορέσει. Μπορείτε να δείτε εδώ τις εικόνες που μας έκοψαν την ανάσα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με σκύλο
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Καβούρι
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα με σκύλο
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βόλτα στο Καβούρι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έκανε νάζια στην κάμερα με το σκυλάκι της αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τήρησε και εκείνη την καραντίνα και έμεινε στο σπίτι της και έκανε όσο λιγότερες μετακινήσεις μπορούσε. Η ίδια πλέον έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς και μάλιστα έχει ξεκινήσει και τα γυρίσματα για το μουσικό show “Just The Two Of Us”.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το τρίτο επεισόδιο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στην καραντίνα.«Είμαι από τις τυχερές – άτυχες επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, είπα πως με ευνόησε σε αυτό τον τομέα η καραντίνα. Και επειδή το έριξα πολύ στην γυμναστική για να περνάει ο χρόνος ευχάριστα, έχασα 4-5 κιλά», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.