Ναταλία Γερμανού: Η αδιανόητη ατάκα για το ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου

Την αποθέωσε!

Ναταλία Γερμανού: Η αδιανόητη ατάκα για το ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου

Μια αδιανόητη ατάκα πέταξε για το ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου η Ναταλία Γερμανού, που αποθέωσε την παρουσιάστρια. Δείτε τι έγραψε σε ανάρτηση που έκανε αλλά και τη απάντηση πήρε!

Η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US και το εντυπωσιακό της ντεκολτέ σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media, αλλά και από την Ναταλία Γερμανού που έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια μίλησε με πολύ καλά λόγια για την παρουσιάστρια η οποία φυσικά και της απάντησε.

Στην συνέχεια δε η Ναταλία Γερμανού της απάντησε και πάλι με το σχόλιό της να είναι όλα τα λεφτά. "Μπήκα να πω ότι η Μπακοδήμου είναι υπερόπλο πάλι απόψε και να σας δώσω ένα φιλί" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε με την Μπακοδήμου να της απαντά με την σειρά της ότι:

"Σε ευχαριστώ φίλη. Κι εγώ θα το κάνω αυτό που μου ζήτησες". Δείτε στην φωτογραφία ποιο ήταν το επικό σχόλιο που έκανε στην συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha. Μας έλιωσε! Η Ναταλία Γερμανού είχε αποκαλύψει ωστόσο και πως γνώρισε τον Πύρρο Δήμα. Σας έχουμε εδώ όλη την ιστορία που είπε στην εκπομπή της. Ήταν εκεί και ο Αντώνης Ρέμος. Δείτε τι είπε και τον έκανε να ξεραθεί στα γέλια.

Ναταλία Γερμανού - Μαρία Μπακοδήμου

Τι ανακοίνωσε ήρθε για την Μαρία Μπακοδήμου, για το ντεκολτέ της οποίας "πέταξε" την αδιανόητη ατάκα η Ναταλία Γερμανού;

Η Μαρία Μπακοδήμου κτός από πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια, διαθέτει και την δική της συλλογή με ρούχα αλλά και κοσμήματα που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Πριν μερικά χρόνια δημιούργησε το mary mary με πολύ ωραία ρούχα.

Η συλλογή της είναι ξεχωριστή και διαθέτει πολύ όμορφα κομμάτια, για ρούχα. Αν ρίξετε μια ματιά αλήθεια θα ξετρελαθείτε. Η ίδια έβαλε άλλωστε -30%, οπότε ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά.

Λίγα λόγια για την συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις πιο καλοντυμένες τηλεοπτικές παρουσίες. Ξέρει πάντα ποιο είναι το κατάλληλο ένδυμα για κάθε περίσταση και δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις εμφανίσεις της. Πολύ συχνά, τα ρούχα που επιλέγει είναι από την προσωπική της συλλογή MaryMary, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και φορέματα με υπέροχα καλοκαιρινά prints.

Καθημερινά στο eshop της Μαρίας, «ανεβαίνουν» νέες καλοκαιρινές δημιουργίες και εμείς θέλουμε να τις αποκτήσουμε όλες. Για το φετινό καλοκαίρι λοιπόν η παρουσιάστρια-σχεδιάστρια προτείνει αέρινες και πολύ θηλυκές γραμμές, οι οποίες κολακεύουν όλες τις σιλουέτες. Άλλωστε η Μαρία ξέρει πολύ καλά πως μπορεί μια γυναίκα να αναδείξει τα προσόντα της και να κρύψει επιμελώς τα σημεία που δεν είναι τα αγαπημένα της.

Εντυπωσιακές φούστες, boho φορέματα και ethnic κιμονό, είναι μερικά από τα ρούχα που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Μαρίας Μπακοδήμου και έχουν ήδη μπει στη wishlist μας.