Αποχώρηση "βόμβα" από το Open tv

Τι ανέφερε ο σταθμός;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αποχώρηση

Αποχώρηση "βόμβα" έσκασε από το Open tv! Όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε από το κανάλι και η παραίτησή του έγινε δεκτή. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο σταθμός.

Ο σταθμός ανακοίνωση την αποδοχή της παραίτησης με επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας, «Το OPEN ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του κ. Νίκου Κάλη από τη θέση του διευθυντή προγράμματος. Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία».

Ωστόσο οι εξελίξεις με το Open tv δεν έχουν σταματημό, μιας και είχαμε νεότερα για την συνεργασία του σταθμού με την Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε! Δείτε εδώ όλα όσα ανακοινώθηκαν και θα μείνετε!

Εκτός από την αποχώρηση "βόμβα" είχαμε και ανακοίνωση «φωτιά» από το Open tv

Έκτακτη αθλητική εκπομπή με τίτλο «Ποδόσφαιρο Ώρα Μηδέν» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, έρχεται την Κυριακή 10 Μαϊου 2020, στις 23:15 στο Open. Έγινε η ανακοίνωση από το κανάλι.

Τη δεύτερη έκτακτη αθλητική εκπομπή της ενότητας «Ποδόσφαιρο Ώρα Μηδέν» παρουσιάζει την Κυριακή 10 Μαΐου 2020, στις 23:15, η τηλεόραση του ΟΡΕΝ.

Θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα για τη διαδικασία επανεκκίνησης του ελληνικού αθλητισμού και θα εντοπιστούν η τυχόν επικινδυνότητα λόγω της πανδημίας, αλλά και οι λύσεις.

Αποχώρηση 'βόμβα' Open tv

Η εκπομπή θα προχωρήσει και σε μία αποκάλυψη που σχετίζεται με μεγάλη δικαστική υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συζητούν ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου, ο πρόεδρος της SL2-Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο αντιπρόεδρος της FIFPRO Σπύρος Νεοφυτίδης, ο γενετιστής Γιώργος Πανουτσακόπουλος, ο πρώην διεθνής διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας και ο διευθυντής του SDNA Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Επιμέλεια – παρουσίαση: Κυριάκος Θωμαΐδης

Μιας και αναφερόμαστε στο Open, δείτε εδώ τη νέα ανακοίνωση που έβγαλε για μια εκπομπή που θα ξεκινήσει εκτάκτως αυτή την Κυριακή!

TAGS