MasterChef: Και όμως η κάμερα "έπιασε" την Ντέμη να τρώει ζωικά προϊόντα

Το σχόλιο "φωτιά" από τον Δημήτρη

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef: Και όμως η κάμερα

Και όμως η κάμερα "έπιασε" την Ντέμη να τρώει ζωικά προϊόντα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και μάλιστα την στιγμή είδε και ο Δημήτρης Μπέλλος, που έσπευσε να κάνει το δικό του σχόλιο.

Η μια από τους δυο αρχηγούς των δυο ομάδων στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ήταν η Ντέμη Γεωργίου, η οποία όπως έχει δηλώσει είναι βίγκαν.

Ωστόσο, πριν δείτε το "κάρφωμα", που έγινε στο Masterchef, δείτε εδώ πρώτοι από όλους ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αύριο.

Και όμως η Ντέμη τρώει ζωικά προϊόντα στο MasterChef

Παρόλα αυτά όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη βδομάδα από την Κατερίνα Λένη, η ίδια την είχε δει να τρώει σαλάμια και τυριά ενώ αυτή την φορά, ως αρχηγός της ομάδας της, έπρεπε να δοκιμάσει όλες τις παρασκευές των συμπαικτών της.

Μάλιστα πολλές από αυτές τις παρασκευές περιείχαν ζωικά προϊόντα, με την ίδια κάποια στιγμή να λέει «Σήμερα τα έχω φάει όλα». Τότε ήταν που ο Δημήτρης Μπέλλος σχολίασε, «Βίγκαν βίγκαν αλλά αν καίγεται ο κ@@@ος σου σήμερα Ντέμη, όλα θα τα φας».

Αδιανόητη σπόντα από τον Τζον

Αδιανόητη σπόντα είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, από τον Τζον προς την Μάρλεν, αναφέροντας χαρακτηριστικά, "Ποιος την θέλει την Μάρλεν. Είναι μόνη της".

Και ενώ οι δυο ομάδες ετοιμάζουν τα πιάτα τους, οι παίκτες βρίσκουν λίγη ώρα ώστε να διασκεδάσουν με μίνι διαλείμματα. Μέσα σε αυτά ωστόσο υπήρξε και ένα μοναδικό περιστατικό ανάμεσα στον Τζον και στην Μάρλεν, όπου ο πρώτος αναφέρθηκε στην ερωτική ζωή της και σχολίασε πως κανένας δεν την θέλει.

Η σπόντα από τον Τζον στην Μάρλεν που τους άφησε άφωνους στο MasterChef

Κάνοντας πλάκα, οι δυο τους έχουν μια μικρή κόντρα, ωστόσο αυτό φαίνεται πως προκαλεί περισσότερο γέλιο από ότι θα έπρεπε, με τελευταίες σπόντες να μιλάνε για την μοναχική σχέση της Μάρλεν, όταν η ίδια ανέφερε πως την αγαπάνε αρκετοί.