Συγκινεί ο Θοδωρής Μισόκαλος - H φωτογραφία με την μητέρα του... back in time

Το γλυκό ποστ για την γιορτή της μητέρας

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Θοδωρής Μισόκαλος - H φωτογραφία με την μητέρα του... back in time

Συγκινεί ο Θοδωρής Μισόκαλος με την τελευταία του φωτογραφία με την μητέρα του... back in time. Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, θέλησε να δώσει τα δικά του ευχαριστώ στην γυναίκα της ζωής του με ένα μοναδικό τρόπο.

Τόσο ο Θοδωρής Μισόκαλος όσο και η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δεμένοι με τη μητέρα τους, την κυρία Ζέτα, και δεν το κρύβουν. Είτε με αναφορές στην εκπομπή της η παρουσιάστρια, είτε με ποστ στα social media από τον Μισόκαλο, οι δυο τους φροντίζουν πάντα να δείχνουν την αγάπη τους.

Συγκινεί ο Θοδωρής Μισόκαλος - H τρυφερή στιγμή με την μητέρα του

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Θοδωρής Μισόκαλος δημοσίευσε στα instastories του μια φωτογραφία από τη μέρα της βάφτισής του, όπου βλέπουμε την κυρία Ζέτα με ένα μεγάλο χαμόγελο να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για την οικογένεια της παρουσιάστριας, η ίδια παραλίγο να λιποθυμήσει στο πλατό. Τι συνέβη; Αν θέλετε να μάθετε διαβάστε εδώ αναλυτικά.

Θοδωρής Μισόκαλος φωτογραφία μητέρα

Δεν φαντάζεστε που δουλεύει ο Θοδωρής Μισόκαλος

Ο Θοδωρής Μισόκαλος άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και δεν φαντάζεστε που θα εργάζεται πλέον ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη. Ποιος ο ρόλος του Ματέο Παντζόπουλο όμως σε αυτή την αλλαγή στα επαγγελματικά του.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και του Νίκου Γεωργιάδη, ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης φαίνεται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του γαμπρού του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο. Δείτε και την αγκαλιά με τον κούκλο αδερφό της σε μια φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση πάνω στα ναυτιλιακά. Ωστόσο άφησε στην άκρη την καριέρα στη Νομική, αφού τα καλοκαίρια εργάζεται πλέον στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.