Μάρκος Σεφερλής: Τα αποκάλυψε όλα για την Ελένη Μενεγάκη - "Από την συνεργασία μας..."

Δεν δίστασε να τα πει όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: Τα αποκάλυψε όλα για την Ελένη Μενεγάκη -

Τα αποκάλυψε όλα για την Ελένη Μενεγάκη και την συνεργασία μαζί της o Μάρκος Σεφερλής. O ίδιος δεν δίστασε να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να μιλήσει για την εποχή που είχε δουλέψει μαζί με την παρουσιάστρια λέγοντας, "Από την συνεργασία μας μου έχει μείνει μια εξάρθρωση στον αριστερό ώμο".

Συγκεκριμένα ο κωμικός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και την Άννα Ζηρδέλη, και αναφέρθηκε στις αγαπημένες σειρές, εκπομπές και πρόσωπα που έχει ξεχωρίζει από τα "30 χρόνια ΑΝΤ1".

Μιλώντας για την παρουσιάστρια, πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στην πρώτη της έξοδο μετά την καραντίνα κοντά στο σπίτι της στα Μελίσσια. Είχε πάει να πάρει τον αέρα της φορώντας ένα συγκλονιστικό maxi φόρεμα - θα πάθετε σοκ με την τιμή του, δείτε την εδώ!

Όλα όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής για την Ελένη Μενεγάκη

"Από την Ελένη Μενεγάκη μου έχει μείνει μια εξάρθρωση στον αριστερό ώμο από το πολύ σπρώξιμο. Μου έχει μείνει και μια παρουσίαση στην Κύπρο που κάναμε σε ένα φεστιβάλ. Εγώ ήμουν φαντάρος, είχα παρουσιαστεί και δεν με άφηναν να φύγω. Έφυγα τελευταία στιγμή, μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στην Κύπρο.

Δεν είχα ρούχα να φορέσω γιατί είχα φύγει με τα ρούχα του στρατού, μου βρήκαν ρούχα από εκεί από κάποιον γνωστό και μου έκαναν με το ζόρι… Έχουμε περάσει ωραία και εκτός. Βγαίναμε, πηγαίναμε πίναμε τα ποτάκια μας, διασκεδάζαμε… Ελεύθερα παιδιά τότε και οι δύο, οπότε η ζωή μας ανήκε”.