Στη δημοσιότητα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού μέσα από τον ΑΝΤ1

Θυμήθηκε τα παλιά η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη δημοσιότητα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού μέσα από τον ΑΝΤ1

Μια φωτογραφία μέσα από τον ΑΝΤ1, έφερε στη δημοσιότητα η Δούκισσα Νομικού και μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω. Η παρουσιάστρια - μοντέλο θυμήθηκε μια από τις στιγμές που βρισκόταν στην ομάδα του σταθμού του Αμαρουσίου και θέλησε να την μοιραστεί.

Η Δούκισσα Νομικού έχει «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα εκτός από το χώρο της μόδας και στο χώρο της τηλεόρασης. Συνεργάστηκε με αγαπημένα ονόματα, ενώ έχει παρουσιάσει και τις δικές της εκπομπές, οι οποίες έκαναν πολύ υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 θα λέγαμε πως ήταν... σταθμός για την Δούκισσα Νομικού, αφού βρισκόταν στην ομάδα του για πάρα πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, από το 2012, μέχρι και το 2019, όπου ανακοίνωσε την αποχώρηση της, έπειτα από 2 χρόνια αποχής από την τηλεόραση.

Η Δούκισσα Νομικού, έχει πάρει την απόφαση να αφιερωθεί στην οικογένεια της, αφού με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη έχει αποκτήσει δυο παιδάκια, τα οποία είναι και κουκλάκια, όπως θα δείτε στην φωτογραφία που δημοσίευσε με αφορμή την γιορτή της μητέρας εδώ.

Χθες, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της από τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, Η φωτογραφία της είναι από το 2017 και την τράβηξε την ίδια ημέρα σαν πέρσι.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από τον ΑΝΤ1

Δούκισσα Νομικού ANT1

Η πορεία της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1

Έπειτα, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1. Τον Ιανουάριο του 2012, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Laugh Attack με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη ενώ τη σεζόν 2012-2013, βρίσκονταν για πρώτη φορά στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, ως συμπαρουσιάστρια, στη σατιρική εκπομπή Όλα. Η συνεργασία τους συνεχίστηκε για ακόμη πέντε σεζόν, στις εκπομπές Όλα μπάχαλο φέτος (2013-2014), Όλα Μπιπ (2014-2015), Όλα πρώτη φορά (2015-2016) και Όλα Ξεκόλλα (2016-2017).

Παράλληλα, από το 2013 μέχρι το 2015 ανέλαβε την παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του show Dancing with the Stars (μετά την αποχώρηση της Ζέτας Μακρυπούλια από τον σταθμό). Τον Οκτώβριο του 2015, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή Joy αλλά αποχώρησε στα μισά της σεζόν (αρχές 2016) λόγω προβλημάτων με την παραγωγή. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε το talent show So You Think You Can Dance. Τον Απρίλιο του 2019 και έπειτα από δύο χρόνια τηλεοπτικής αποχής, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.