Συγκλονισμένος με τον κορωνοϊό ο Αντώνης Σρόιτερ - «Αν μου έλεγες πριν από ένα χρόνο...»

Η δύσκολη εμπειρία του δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονισμένος με τον κορωνοϊό ο Αντώνης Σρόιτερ - «Αν μου έλεγες πριν από ένα χρόνο...»

Όπως αποκάλυψε μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη ο Αντώνης Σρόιτερ, φαίνεται να είναι συγκλονισμένος με τον κορωνοϊό και όλη την εμπειρία που βιώνει μέσα από τη δουλειά του, με τον ίδιο να παραδέχεται πως δεν θα το πίστευε αν κανείς του το έλεγε πριν από ένα χρόνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί και στην όλη εμπειρία που βιώνουμε με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως εξήγησε ο Αντώνης Σρόιτερ, πρόκειται σίγουρα για κάτι που δεν περίμενε κανείς, ενώ ως δημοσιογράφος εξήγησε πως είχε πολύ περισσότερη δουλειά τις τελευταίες μέρες, λόγω της ανάγκης για ενημέρωση.

Στο πλαίσιο της εμπειρίας του κορωνοϊού, ο Αντώνης Σρόιτερ είχε τις προηγούμενες μέρες στην εκπομπή του τον Νίκο Χαρδαλιά, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των ημερών, με τα νούμερα τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο. Δείτε εδώ πώς τα πήγε στην τηλεθέαση ο δημοσιογράφος.

Αυτές ήταν οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ για τον κορωνοϊό

«Όλο αυτό διπλασίασε ή τριπλασίασε τη δουλειά μας, αλλά όταν έχεις τόσο σημαντικά θέματα και μια πανδημία που εύχομαι να μην ξαναντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας, πραγματικά καταλαβαίνεις ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να είναι εκεί. Να είναι εκεί, να το ζήσει, να προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ενημέρωση στον κόσμο και να ελπίζουμε όπως όλοι για κάτι καλύτερο» είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο βίωσε την όλη κατάσταση μέσα από τη δουλειά του.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία είπε: «Σίγουρα, όμως, αυτές τις πρωτόγνωρες σκηνές για όλους μας, αν έλεγα πριν από ένα χρόνο ότι θα μας κλείσουν σπίτι, θα είναι η αστυνομία να κυνηγάει όποιον κυκλοφορεί στους δρόμους, θα κλείσουν οι εκκλησίες, δεν θα υπάρχει τίποτα στο κομμάτι της διασκέδασης και θα στέλνουμε μήνυμα, θα μου έλεγες ότι αυτό είναι ταινία! Αυτή την ταινία την ζούμε, λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει καλό τέλος».

Αντώνης Σρόιτερ Μετά τα μεσάνυχτα

«Με τα δικά μου κορίτσια παίζουμε ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι.

Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω.

Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος» κατέληξε ο Αντώνης Σρόιτερ.