Εξελίξεις σοκ! Ρίχνουν ευθύνες για το φρικτό δυστύχημα στον Κόμπι Μπράιαντ

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Εξελίξεις σοκ! Ρίχνουν ευθύνες για το φρικτό δυστύχημα στον Κόμπι Μπράιαντ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται αναφορικά με το φρικτό δυστύχημα που είχε ο Κόμπι Μπράιντ και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του τόσο αυτός, όσο και 7 ακόμα επιβάτες του ελικοπτέρου. Τώρα συγγενής του πιλότου ρίχνει ευθύνες στον διάσημο μπασκετμπολίστα και "απαντά" με αγωγή.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TMZ συγγενής του πιλότου Α. Ζομπαγιάν κάνει τώρα αγωγή αφού υποστηρίζει ότι οι επιβάτες είχαν ευθύνη για την πτώση του ελικοπτέρου. Ακόμα δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς αναφέρει η αγωγή και σε ποιους ρίχνει τις ευθύνες, ωστόσο σύμφωνα με το TMZ o άντρας υποστηρίζει ότι την ημέρα που έπεσε το ελικόπτερο οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και έτσι ο πιλότος δεν είχε ορατότητα.

Αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν τώρα είναι ότι το ελικόπτερο πέταξε με ευθύνη των επιβατών, ενώ το TMZ σημειώνει ακόμα ότι η αγωγή έρχεται και σε συνέχεια αυτής που κατέθεσε η Βανέσα Μπράιντ. Πάντως το ξένο μέσο διερωτάται πως γίνεται να ευθύνονται οι επιβάτες από την στιγμή που ο πιλότος έχει τον έλεγχο στο ελικόπτερο.

Πάντως η Βανέσα Μπράιντ δεν έχει αφήσει έτσι το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι, που διέρρευσαν. Δείτε εδώ όλες τις "καυτέ΅" εξελίξεις. Τι είχε συμβεί και σε ποιόν έριξαν τις ευθύνες;

Μετά τις εξελίξεις σοκ με το ποιος ευθύνεται για το δυστύχημα που έχει ο μπασκετμπολίστας στο γράμμα του Κόμπι Μπραιαντ που βρήκε η Βανέσα - Σπάραξε

Η Βανέσα επουλώνει ακόμα τις πληγές της από την τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα, ωστόσο η ίδια νιώθει ευγνώμων που ξύπνησε, όπως έγραψε την ημέρα των γενεθλίων της μαζί με τα τρία της κορίτσια. Ακόμα ανέφερε ότι κάθε χρόνο στην ημέρα αυτή ο άντρας της της άφηνε ένα γράμμα. Μόνο που αυτή τη φορά έμελλε να το διαβάσει μόνη της.

"Χθες, βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στην αγάπη της ζωής μου. Από τον, Πάπι σου. Περίμενα να ανοίξω άλλο ένα γράμμα την ημέρα των γενεθλίων μου. Μου έδωσε κάτι για να κοιτάξω το σήμερα. Η ειρωνεία είναι ότι ο Κόμπι είχε μία φωτογραφία μου, όπου με κρατούσε ένας άγγελος. Μου λείπει η αγάπη της ζωής μου και η γλυκιά μου Μαμασίτα. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία γλυκά μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί σήμερα" έγραψε στο ποστ που ακολουθεί.