Μάντη Περσάκη: Την "πιάσαμε" έξω από το μαιευτήριο - Με τον άντρα και το μωράκι της

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μάντη Περσάκη: Την

Έξω από το μαιευτήριο "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός την Μάντη Περσάκη και τον άντρα της, Αλέξανδρο Νικολαϊδη. Οι δυο τους έχουν πλέον το δεύτερο μωράκι τους και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες.

Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έχουν φέρει στον κόσμο το δεύτερο τους παιδάκι, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε όταν βγήκαν από το μαιευτήριο, χθες Δευτέρα (11/5) και το αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε στην κάμερα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας έχουμε κρατούν το μωράκι τους στο καλαθάκι του, ενώ και οι δυο τους φαίνονται πολλοί ευτυχισμένοι. Η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και pilates trainer κρατά λοιπόν πλέον στα χέρια της το δεύτερό της παιδάκι, μαζί με τον αγαπημένο της άντρα.

Η ίδια έφερε στον κόσμο το παιδάκι της στο ΙΑΣΩ και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί την ώρα που έβγαινε μαζί με τον άντρα της από το μαιευτήριο. Οι εικόνες είναι πολύ γλυκές με την ίδια να φορά ένα χαλαρό, μακρύ πράσινο φόρεμα. Μάλιστα η Νάνσυ Παραδεισάνου, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, είχε κάνει και μια αποκάλυψη αναφορικά με την δυσκολία που αντιμετώπισε στην γέννα της η Μάντη Περσάκη. Δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει. Τι συνέβη με το μωράκι της;

Μάντη Περσάκη έξω από μαιευτήριο
Μάντη Περσάκη - Αλέξανδρος Νικολαϊδης
Μάντη Περσάκη - Αλέξανδρος Νικολαϊδης έξω από μαιευτήριο

Η Μάντη Περσάκη, που την "πιάσαμε" μαζί με τον άντρα της και το μωράκι τους, έξω από το μαιευτήριο, μας είχε δείξει τον μπέμπη της για πρώτη φορά

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στο κόσμο η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και πιλάτες trainer, που έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Η ίδια στην ανάρτησή της στέλνει ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που δέχτηκε, για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γιατρούς, καθώς όπως είπε είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να νιώσει ασφαλείς. Όπως γράφει η ίδια η εμπειρία της αυτή την φορά, ήταν διαφορετική (σ.σ. λόγω του κορωνοϊού).

Η ίδια λοιπόν γέννησε την Τρίητη, όπως αποκάλυψε και η Νάνσυ Παραδεισανού, και μας έδειξε τώρα για πρώτη φορά το μωράκι της ανεβάζοντας μια φωτογραφία του. Την εικόνα συνόδευσε δε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο στο οποίο έγραψε τα εξής:

"Την Τρίτη 11.40 ο Θεός μας έστειλε έναν μικρό άγγελο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα!! Σίγουρα αυτή τη φορά η εμπειρία μου ήταν διαφορετική δεδομένων την συνθηκών. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!! Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ΙΑΣΩ που με έκανε να νιώσω ασφαλής, αφού από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Θα φροντίσω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά για τις όμορφες ευχές! Να σας έχει ο Θεός καλά και να μένετε ασφαλείς".