Άλλος άνθρωπος η Καίτη Γαρμπή - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της

Μείναμε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άλλος άνθρωπος η Καίτη Γαρμπή - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της

Μείναμε με την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Καίτη Γαρμπή, που μοιάζει πλέον άλλος άνθρωπος. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε και τι είναι αυτό που άλλαξε επάνω της. Μείναμε άφωνοι.

Ειδικότερα η γνωστή τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της κοντά, κάτι αρκετά πρωτόγνωρο για εμάς που την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια με μακρύ μαλλί. Η Καίτη Γαρμπή κράτησε τις ανταύγειες της, που είναι πλέον σήμα κατατεθέν αλλά και το καστανό χρώμα.

Μάλιστα φωτογραφία της ανέβασε και ο κομμωτής της Βασίλης Μπουλούμπασης, αλλά φυσικά και η ίδια η τραγουδίστρια που μας έδειξε την αλλαγή που έκανε στο μαλλί της και η οποία πρέπει να πούμε ότι της πάει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είχε μακριά μαλλιά για πάρα πολύ καιρό και το κοντό δένει όμορφα με το πρόσωπό της.

Πάντως η τραγουδίστρια έχει περάσει ανά τα χρόνια από διάφορα look τα οποία της πηγαίνουν εξίσου. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα να σας πούμε ότι έκανε και ένα επαγγελματικό βήμα με τον Αντώνη Ρέμο. Αυτό δεν το περιμέναμε. Δείτε εδώ τι έκαναν.

Ορίστε και η φωτογραφία με το νέο look

Και έτσι ήταν τα μαλλιά της πριν

Τι δώρο πήρε ο Σχοινάς στην Κάιτη Γαρμπή, που είναι άλλος άνθρωπος μετά και την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της; - Είναι παντρεμένοι 23 χρόνια!

Η τραγουδίστρια και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους εδώ και 23 χρόνια παραμένουν ερωτευμένοι έχοντας μάλιστα δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον γιο τους Δημήτρη. Σήμερα μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς κλείνουν 23 χρόνια από τη μέρα που παντρεύτηκαν.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, ο Διονύσης Σχοινάς πρόσφερε στη σύζυγό του μια ανθοδέσμη με 23 κόκκινα τριαντάφυλλα

Εκείνη όπως ήταν αναμενόμενο δημοσίευσε στο Instagram το δώρο του γράφοντας: «23 υπέροχα τριαντάφυλλα! Όσα είναι και τα υπέροχα χρόνια που είμαστε μαζί! Σ ευχαριστώ αγαπημένε μου @dionisis_sxoinas».