Από το Open στο Mega με δική της εκπομπή - "Έσκασε" τώρα

Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Από το Open στο Mega με δική της εκπομπή -

"Έσκασε" τώρα ΄και είναι άκρως "καυτό" αφού έχουμε πληροφορίες για ένα πρόσωπο του Open που πάει στο κανάλι του Mega και μάλιστα με δική της εκπομπή. Πρόκειται για μια πολύ διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό. Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό.

Εξελίξεις έχουμε στα τηλεοπτικά θέματα με το Πρωινό να αποκαλύπτει ότι το κανάλι του Mega αναζητά ένα πρόσωπο δικό του και οικείο για να κάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Εκεί που στρέφει λοιπόν το βλέμμα του είναι σε μια πολύ γνωστή ηθοποιό. Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Open και στην κριτική επιτροπή του J2US.

Το κανάλι λοιπόν φαίνεται αν θέλει την ηθοποιό για την πρωινή ζώνη, αφού είναι ένα πρόσωπο που ήταν και στο παρελθόν στο κανάλι. Ο Άρης Καβατζίκης βέβαια από πλευράς του είπε ότι η ηθοποιός, αν όλα πάνε καλά στην χώρα με τον ιό και γίνουν κανονικά οι θεατρικές παραστάσεις, ίσως να διαλέξει το θέατρο από την τηλεόραση. Μένει να δούμε τι θα γίνει. Πάντως η Βίκυ Σταυροπούλου δεν είναι η μόνη που μπορεί να έχει δική της εκπομπή, αφού έχουμε και ένα πολύ διάσημο πρόσωπο που έχει φύγει από το Star και φαίνεται να κάνει δικό της πρόγραμμα στο ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ ποια είναι και τι λένε οι πληροφορίες. Τι εκπομπή θα αναλάβει;

Βίκυ Σταυροπούλου εκπομπή

Είχαμε ανακοίνωση από το Open, από το οποίο φαίνεται να φεύγει η Βίκυ Σταυροπούλου για να κάνει δική της εκπομπή στο Mega - Τι αναφέρει ο σταθμός;

Μία έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί, ο τηλεοπτικός σταθμός, Open Tv, η οποία αφορά την παραίτηση του Νίκου Κάλη από τη θέση του διευθυντή προγράμματος, η οποία υποβλήθηκε από τον ίδιο, μόλις χθες.

Το Open tv εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να πει δημόσια, πως αποδέχεται την παραίτηση αυτή αυτόν τον Νίκο Καλή, ενώ πλέον το κανάλι ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

«Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σταθμός.