Παρουσιαστής του ALPHA θέλει να στείλει τις κόρες του σε μοναστήρι

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παρουσιαστής του ALPHA θέλει να στείλει τις κόρες του σε μοναστήρι

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ένας γνωστός παρουσιαστής του ALPHA, ο οποίος παραδέχθηκε στον αέρα εκπομπής πως είναι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα 13 θα κλείσουν τις κόρες τους σε μοναστήρι για να μην φλερτάρουν!

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές του καναλιού, ο οποίος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και αποκάλυψε το πώς αντιμετωπίζει τα παιδιά του.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής του ALPHA που θα έστελνε τις κόρες του σε μοναστήρι

Ο λόγος για τον Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μεταξύ σοβαρού και αστείου, θέλοντας να εκφράσει το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τα φλερτ που μπορεί να έχουν στο μέλλον οι κόρες του.

Στην ίδια συνέντευξή του, ο Αντώνης Σρόιτερ συγκλόνισε και με τις αποκαλύψεις που έκανε για το πώς αντιμετώπισε στη δουλειά του το όλο θέμα του κορωνοϊού. Δείτε εδώ τις σοκαριστικές δηλώσεις του.

«Με τα δικά μου κορίτσια παίζουμε ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι.

Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω.

Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος» ήταν τα λόγια του Αντώνη Σρόιτερ.