Νέο κούρεμα για τον Σάκη Τανιμανίδη - Άλλαξε όλο του το πρόσωπο

Ανέβασε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Νέο κούρεμα για τον Σάκη Τανιμανίδη - Άλλαξε όλο του το πρόσωπο

Δεν άντεξε άλλο ο Σάκης Τανιμανίδης και αποφάσισε και αυτός μετά την άρση των μέτρων να περιποιηθεί λίγο τον εαυτό του. Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media. Ο ίδιος πήγε για κούρεμα και άλλαξε εντελώς το πρόσωπό του.

Τα κομμωτήρια έχουν πλέον ανοίξει και πολλοί από εμάς κάνουμε μια επίσκεψη σε αυτά για να φτιάξουμε λίγο το μαλλί μας, που έχει μείνει δυο μήνες τώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Σε αυτούς φυσικά συμπεριλαμβάνονται και τα διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που με αναρτήσεις τους μας δείχνουν το νέο look που αποκτούν μετά και το πέρας της καραντίνας.

Έτσι λοιπόν και ο Σάκης Τανιμανίδης που συχνά κάνει αναρτήσεις στο Instagram. Ο ίδιος, όπως και η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζονται διάφορες στιγμές της ζωής τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, όπως άλλωστε έκαναν και όταν νόσησαν από τον ιό.

Πλέον το ζευγάρι είναι καλά και απολαμβάνει, όπως όλοι μας, την "ελευθερία" του. Έτσι ο Τανιανίδης αποφάσισε και αυτός να κάνει ένα κούρεμα και φυσικά ανέβασε μια φωτογραφία στην σελίδα του στο Instagram. Ο ίδιος άλλωστε μας είχε δείξει και μια εικόνα από το νοσοκομείο, όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες. Δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και τι του συνέβη.

Σάκης Τανιμανίδης στο κομμωτήριο

Ο Σάκης Τανιμανίδης που μας έδειξε το νέο του κούρεμα και το πόσο άλλαξε το πρόσωπό του είχε "αφεθεί" και στα χέρια της Χριστίνας Μπόμπας - Να το βίντεο

Η καραντίνα μας έφερε στις ζωές μας ένα σωρό νέες εμπειρίες και το ίδιο έκανε φυσικά και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία αποφάσισε να βάλει στη ζωή της ένα νέο χόμπι και να πειραματιστεί πάνω στον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Το χόμπι αυτό δεν είναι άλλο από την κομμωτική στην οποία φαίνεται να είναι πολύ καλή η αγαπημένη παρουσιάστρια, αφού πέρα από τον αγαπημένο της, κούρεψε και έναν πολύ καλό τους φίλο και γνωστό ηθοποιό, Μάνο Γαβρά.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους, με τι καταπιάστηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Από τη μεριά της, εκείνη είπε πως ασχολήθηκε με τα κουρέματα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

«Κουρεύω αντρικά κουρέματα. Έτσι, κούρεψα τον Σάκη, αλλά και τον Μάνο Γαβρά. Τα παιδιά είναι εδώ να το επιβεβαιώσουν. Άρα εγώ στη διάρκεια της καραντίνας έμαθα να κουρεύω…» , είπε χαρακτηριστικά και τους προκάλεσε να δημοσιεύσουν φωτογραφίες για να δείξουν το αποτέλεσμα.

Την επιβεβαίωση της είδησης έκανε ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη στιγμή που τον κουρεύει η Χριστίνα Μπόμπα αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει το ίδιο.