Αντώνης Σρόιτερ: Απάντησε για την αδιανόητη δήλωση με το μοναστήρι - "Ευτυχώς δεν είπα..."

Έκανε σχετική ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Αντώνης Σρόιτερ: Απάντησε για την αδιανόητη δήλωση με το μοναστήρι -

Απάντηση για τα σχόλια που δέχτηκε έδωσε ο Αντώνης Σρόιτερ, που σε συνέντευξή του είχε πει ότι ήταν έτοιμος να κλειδώσει τις κόρες του σε μοναστήρι. Δείτε τα όσα απάντησε ο παρουσιαστής του Alpha για τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν την δήλωσή του και τον σάλο που έγινε.

Ειδικότερα ο Σρόιτερ μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε αναφέρει ότι ήταν έτοιμος να κλειδώσει τις κόρες του σε μοναστήρι, με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν αρνητικά την εν λόγω φράση. Τι έγραψε όμως ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στο twitter;

"Λες οτι θα κλεισεις τις κορες σου σε μοναστηρι γελωντας. Το 99% των ανθρωπων καταλαβαινει οτι κανεις πλακα. Το 1% καταγγελει το «σχεδιο εγκλεισμου δυο αθωων κοριτσιων». Ευτυχως δεν ειπα οτι θα τις κλειδωσω στο υπογειο. Θα μου εστελναν την Προνοια. Ψυχραιμια, ερχονται και ζεστες.." ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε ωστόσο εδώ και τις κόρες του. Που πήγαν μαζί με τον μπαμπά τους;

Ποια ήταν η αδιανόητη δήλωση με το μανστήρι που είχε κάνει ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος απάντησε τώρα μετά τον σάλο;

μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μεταξύ σοβαρού και αστείου, θέλοντας να εκφράσει το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τα φλερτ που μπορεί να έχουν στο μέλλον οι κόρες του.

Στην ίδια συνέντευξή του, ο Αντώνης Σρόιτερ συγκλόνισε και με τις αποκαλύψεις που έκανε για το πώς αντιμετώπισε στη δουλειά του το όλο θέμα του κορωνοϊού.

«Με τα δικά μου κορίτσια παίζουμε ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι.

Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω.

Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος» ήταν τα λόγια του Αντώνη Σρόιτερ.