Ελένη: Η αποκάλυψη στον αέρα του Alpha για τον Μάκη και τα παιδιά - Τι είπε για πρώτη φορά

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η αποκάλυψη στον αέρα του Alpha για τον Μάκη και τα παιδιά - Τι είπε για πρώτη φορά

Μια αποκάλυψη για τον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στον αέρα του Alpha. Συγκεκριμένα, είπε πως από τα αγαπημένα της νησιά, δεν είναι μόνο η Άνδρος και η Κρήτη.

Όπως αποκάλυψε, ένας από τους αγαπημένους της νησιωτικούς προορισμούς είναι και το Μεγανήσι της Λευκάδας. Τα τρία τελευταία χρόνια, συνηθίζει να πηγαίνει συνέχεια με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο τον Αύγουστο και περνούν υπέροχα.

Μάλιστα, όπως συνέχισε, όταν φθάνει η στιγμή να φύγει με την οικογένειά της, για τον συγκεκριμένο προορισμό, όλοι είναι συγκινημένοι και δεν θέλουν με τίποτα να τελειώσουν οι διακοπές τους και να γυρίσουν στην Αθήνα. Να πούμε πως εδώ, μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες με μαγιό της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της. Είναι χωρίς ρετούς.

Και χθες η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα του Alpha για τον Μάκη και τα παιδιά της

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη αφού είπε πως «βγήκε μια μέρα βόλτα με τον σύζυγο της Μάκη και την Μαρίνα και χάθηκε». Πως της συνέβη αυτό και πως βρέθηκαν τελικά και πάλι όλοι μαζί;

Στην σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε μια βόλτα που έκανε με τον σύζυγό της, την κόρη τους και τον σκύλο της οικογένειας.

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια, είχαν μια μικρή περιπέτεια, ωστόσο συνήθισαν πλέον το περπάτημα και θα το καθιερώσουν οικογενειακώς και θα βγαίνουν πιο συχνά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την οικογενειακή τους βόλτα

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια, είχαν μια μικρή περιπέτεια, γιατί εκεί που περπάταγαν εκείνη χάθηκε, αλλά τελικά τέλος καλό, όλα καλά.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περπάτημα που μπήκε στη ζωή της αυτό το διάστημα λόγω καραντίνας και διηγήθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε με την οικογένειά της., λίγο πριν είχε επικρατήσει χαμός στο πλατό με τις δυο κυρίες, αφού η Ελένη έπαθε σοκ. Τι συνέβη;

«Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς που δεν ήταν η ζωή μας με περπάτημα, τώρα γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε. Είμαι του γρήγορου περπατήματος.

Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει το ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, την μικρή και το σκύλο βόλτα και χαθήκαμε. Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω και έλεγα που πήγαν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας», είπε η Ελένη Μενεγάκη.