Ντένια Αγαλιανού: Έμεινε άφωνη η Ελένη με την πρώην παίκτρια του GNTM

Δεν πίστευε στα μάτια της!

Ντένια Αγαλιανού: Έμεινε άφωνη η Ελένη με την πρώην παίκτρια του GNTM

Παγωτό έμεινε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της όταν είδε την πρώην παίκτρια του GNTM, Ντένια Αγαλιανού, να εμφανίζεται στην οθόνη. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τα επαγγελματικά της βήματα και η παρουσιάστρια είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.

Η Ντένια Αγαλιανού μένει πλέον στο Μεξικό αφού μετά την εμπειρία της στον GNTM αποφάσισε να στραφεί τελικά στην υποκριτική. Και καλά έκανε, αφού πλέον παίζει στην σειρά του Netflix "El Dragon". Η ίδια λοιπόν έκανε σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή "Ελένη" και μίλησε για τα όσα κάνει στην ζωή της.

Ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια δεν πίστευε στα μάτια της όταν την είδε, με την ίδια να έχει μείνει άφωνη με την ομορφιά της. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της είπε ότι στο Μεξικό είναι 6 το πρωί με τη παρουσιάστρια να σοκάρετε που ήτα τόσο όμορφη. Δείτε όμως εδώ και τα όσα αποκάλυψε η Μενεγάκη στην εκπομπή της για τα παιδιά της και τον σύντροφό της. Μίλησε για πρώτη φορά!

Ελένη Μενεγάκη - Ντένια Αγαλιανού

Τι αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής για την Ελένη Μενεγάκη που έμεινε άφωνη με την πρώην παίκτρια του GNTM Ντένια Αγαλιανού;

Συγκεκριμένα ο κωμικός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και την Άννα Ζηρδέλη, και αναφέρθηκε στις αγαπημένες σειρές, εκπομπές και πρόσωπα που έχει ξεχωρίζει από τα "30 χρόνια ΑΝΤ1".

"Από την Ελένη Μενεγάκη μου έχει μείνει μια εξάρθρωση στον αριστερό ώμο από το πολύ σπρώξιμο. Μου έχει μείνει και μια παρουσίαση στην Κύπρο που κάναμε σε ένα φεστιβάλ. Εγώ ήμουν φαντάρος, είχα παρουσιαστεί και δεν με άφηναν να φύγω. Έφυγα τελευταία στιγμή, μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στην Κύπρο.

Δεν είχα ρούχα να φορέσω γιατί είχα φύγει με τα ρούχα του στρατού, μου βρήκαν ρούχα από εκεί από κάποιον γνωστό και μου έκαναν με το ζόρι… Έχουμε περάσει ωραία και εκτός. Βγαίναμε, πηγαίναμε πίναμε τα ποτάκια μας, διασκεδάζαμε… Ελεύθερα παιδιά τότε και οι δύο, οπότε η ζωή μας ανήκε”.