Ευχάριστα νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ - Τι ανακοίνωσε;

Μας έχει μια έκπληξη!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ευχάριστα νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ - Τι ανακοίνωσε;

Δείτε τι συνέβη και μας φέρνει ευχάριστα νέα η Υβόνννη Μπόσνιακ. Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου έχει για εμάς μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτή. Τι ανακοίνωσε με ανάρτηση που έκανε και μας "ξεσήκωσε";

Εδώ στο Youweekly σας είχαμε γράψει πολλές φορές όσο είχαμε ακόμα καραντίνα για τις υπέροχες μαγειρικές που έκανε τόσο καιρό η Υβόννη Μπόσνιακ. Η ίδια ανέβασε άλλωστε στο Instagram τις συνταγές της, αλλά και αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Τώρα λοιπόν η σχεδιάστρια μόδας (αφού αυτό είναι το επάγγελμά της) έκανε ένα βήμα και άνοιξε κανάλι στο Youtube. Όπως θα έχετε καταλάβει από την εισαγωγή του κειμένου, αυτό θα έχει να κάνει με την μαγειρική. Η ίδια μάλιστα έκανε γνωστά τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στην σελίδα στης στο Instagram.

Έτσι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα η Υβόννη Μπόσνιακ

Ειδικότερα η ίδια έκανε γνωστό το γεγονός ότι έφτιαξε κανάλι στο Youtube ανεβάζοντας μια ανάρτηση.

"Παιδιά, έχω νέα να σας πω!!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube ???? Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories , εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά .... και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν ( μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε ... Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις .... καλημέρα" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε, ενώ να σας πούμε ότι πριν λίγες ημέρες 'έλιωσε" το Instagram μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου. Δείτε εδώ τι ανέβασαν και τρελαθήκαμε.