Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Λιώνει" για τον Φώτη Μπερνάντο - "Τον αγαπάω, τον θαυμάζω..."

Η πιο τρυφερή ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

Λιώνει για τον άντρα της Φώτη Μπερνάντο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έκανε μια τρυφερή ανάρτηση. Σε αυτή γράφει μεταξύ άλλων ότι τον αγαπά και τον θαυμάζει! Δείτε παρακάτω την γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της.

Full αγαπημένο είναι το διάσημο ζευγάρι της showbiz με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να ανεβάζει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να είναι μαζί με τον άντρα της Φώτη Μπερντάντο. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί και εκείνος της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Τα όσα έγραψε δε στην λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, είναι πολύ ερωτικά με την ίδια να μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για τον αγαπημένο της άντρας.

"Την κρατούσα για μια επέτειο, τα γενέθλια του ή του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά τον αγαπάω, τον γιορταζω, τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για τη ζωή μας κάθε μέρα, οπότε σήμερα είναι μια καλή μέρα να ποσταρω αυτή τη φωτογραφία.." έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε και εμείς λιώσαμε με τον ερωτά τους. Βέβαια να σας πούμε ότι σας έχουμε και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Μπορείτε να τις δείτε εδώ, εμείς πάντως μείναμε.

Ορίστε και ανάρτηση που έκανε

Όταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόζαρε γυμνή για τον Φώτη Μπερνάντο - Μας έλιωσε!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram στην οποία μοιράστηκε το νέο χόμπι του αγαπημένου της συζύγου, Φώτη Μπερνάντου, που δε είναι άλλο από την φωτογραφία. Η ίδια λοιπόν πόζαρε χωρίς την μπλούζα της και με τα χέρια της να καλύπτουν το στήθος της και έκανε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να πραμιλάει.

"He's in to photography lately" έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.