Ανακοίνωση από το Open tv για σήμερα το βράδυ

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ανακοίνωση από το Open tv για σήμερα το βράδυ

Νέα ανακοίνωση "έσκασε" πριν λίγο από το Open tv για σήμερα το βράδυ! Τι μας περιμένει κάθε Τρίτη βράδυ στην εκπομπή “iNFO-19”, της Νίκης Λυμπεράκη;

Kάθε Τρίτη βράδυ στην εκπομπή “iNFO-19”, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της “μάχης” με τον κορωνοϊό και ειδικούς από διαφορετικούς χώρους, αναλύοντας τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας.

Απόψε, κάνουμε μία δεύτερη ανάγνωση της μεγάλης δημοσκόπησης του Open, με τη βοήθεια του διευθύνοντος συμβούλου της Alco Κώστα Παναγόπουλου και ιχνηλατούμε τις τάσεις της κοινής γνώμης στο κατώφλι της επιστροφής στην κανονικότητα. Παρόλα αυτά μιας και μιλάμε για το κανάλι, εσείς μάθατε ποια φεύγει από το Open στο Mega με δική της εκπομπή; "Έσκασε" σήμερα!

Όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση από το Open tv για σήμερα το βράδυ

Τα ευρήματα αυτά συζητούμε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, αναζητώντας πολιτικά συμπεράσματα για την επόμενη μέρα.

Την εμπειρία της καραντίνας, τη στάση της ελληνικής κοινωνίας σε αυτήν την κρίση και τα φαινόμενα απείθειας προς τους περιορισμούς, σχολιάζει στο στoύντιο του Open με την ξεχωριστή ματιά του ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ακόμη, εξετάζουμε την περίπτωση της «αιρετικής» Σουηδίας, που περνά την πανδημία χωρίς καραντίνα, μόνον με συστάσεις προς τους πολίτες.

Τέλος, ο Χρήστος Πολυμερόπουλος, επικεφαλής ερευνών αμερικανικής φαρμακευτικής που διεξάγει πειραματική χορήγηση νέου φαρμάκου για την αντιμετώπιση του COVID-19, μιλά αποκλειστικά στο Open και στον Γιάννη Χαραμίδη.

Είχαμε επίσης ανακοίνωση από το Open, από το οποίο φαίνεται να φεύγει η Βίκυ Σταυροπούλου για να κάνει δική της εκπομπή στο Mega - Τι αναφέρει ο σταθμός;

Μία έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί, ο τηλεοπτικός σταθμός, Open Tv, η οποία αφορά την παραίτηση του Νίκου Κάλη από τη θέση του διευθυντή προγράμματος, η οποία υποβλήθηκε από τον ίδιο, μόλις χθες.

Το Open tv εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να πει δημόσια, πως αποδέχεται την παραίτηση αυτή αυτόν τον Νίκο Καλή, ενώ πλέον το κανάλι ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

«Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σταθμός.

Βίκυ Σταυροπούλου εκπομπή

TAGS