Αδημοσίευτο βίντεο της Ελένης Φουρέιρα από την Eurovision - Το ανέβασε 2 χρόνια μετά

Δεν το είχαμε ξαναδεί ποτέ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αδημοσίευτο βίντεο της Ελένης Φουρέιρα από την Eurovision - Το ανέβασε 2 χρόνια μετά

Αδημοσίευτο βίντεο της Ελένης Φουρέιρα από την Eurovision που το ανέβασε μετά από δυο χρόνια. Δεν το είχαμε ξαναδεί ποτέ, καθώς είναι η πρώτη φορά που το δημοσιεύει αυτό και είναι backstage υλικό από την συμμετοχή της.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Από εκεί και μετά η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα.

Το αδημοσίευτο βίντεο της Ελένης Φουρέιρα από την Eurovision

Λίγο μετά την επιτυχία της στη Eurovision, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική δισκογραφική εταιρία Sony Music ενώ ξεκίνησε και τις προετοιμασίες για την διεθνή περιοδεία της «Eleni Foureira Summer Tour» με πρώτο σταθμό την Μαδρίτη και άλλους προορισμούς όπως Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μάλτα, Τίρανα, Ίμπιζα, Στοκχόλμη, Μπρασόβ και Άμστερνταμ.

Η τραγουδίστρια έχει όμορφες αναμνήσεις από την Eurovision, καθώς από τότε ξεκίνησε διεθνή καριέρα και αναγνωρίστηκε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.Μπορεί αυτό το βίντεο να ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο μια "βόμβα" έσκασε πως η Ελένη Φουρέιρα θα πάει ξανά στην Eurovision. Που και πότε θα την δούμε;

Από την συμμετοχή της και μετά, πέρασαν δυο χρόνια και η ίδια ανέβασε χθες για πρώτη φορά ένα βίντεο που την δείχνει στα backstage του διαγωνισμού. Η ίδια δεν είχε ανεβάσει ξανά αυτό το βίντεο και είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε σε κάτι τέτοιο.

Εurovision 2018, το προσωπικό μου βίντεο backstage. 2 χρόνια μετά την συμμετοχή μου στην @eurovision Song Contest stage και είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι με εσένα όλες αυτές τις καταπληκτικές στιγμές, όπου συνέβη όλη η μαγεία. Ελπίζω να απολαύσετε κάθε κομμάτι από αυτό το βίντεο. Σας αγαπώ» έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε την ανάρτηση που ανέβασε: