Άλλαξε το σώμα της Ελένης Μενεγάκη - Η φούξια ολόσωμη φόρμα που πρόδωσε τα πάντα

Την τσάκωσαν οι φωτογράφοι μας! Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλαξε το σώμα της Ελένης Μενεγάκη - Η φούξια ολόσωμη φόρμα που πρόδωσε τα πάντα

Με μια φούξια ολόσωμη φόρμα τσάκωσαν οι φωτογράφοι του Youweekly.gr την Ελένη Μενεγάκη και είναι ολοφάνερο πως το σώμα της έχει αλλάξει κατά πολύ! Η φούξια, δε, ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει πρόδωσε αυτή την μεγάλη αλλαγή και η ίδια μας αποκάλυψε το διατροφικό της πλάνο.

Αν όπως υποστηρίζει εκείνη «τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια», τότε τα δικά της φανερώνουν τις τελευταίες ημέρες ότι έχει περάσει σε μια πιο γαλήνια περίοδο της ζωής της, απαλλαγμένη από τις αγωνίες που όλοι ζήσαμε στη διάρκεια της καραντίνας. Τη χαρά της μαρτυρούν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU. Η Ελένη μάς στέλνει φιλιά αγάπης ποζάροντας χαμογελαστή και ανανεωμένη. Η ανανέωση ωστόσο οφείλεται και στο νέο πρόγραμμα της διατροφής της, αφού όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες «βάλαμε κάποια κιλάκια οικογενειακώς στην καραντίνα».

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Πώς κατάφερε να αλλάξει το σώμα της η Ελένη Μενεγάκη

Το σχέδιο ολικής επαναφοράς των αναλογιών της ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα και επειδή είναι υπόδειγμα πειθαρχίας ήδη έχασε τα πρώτα τέσσερα κιλά. «Άρχισα να νιώθω καλά. Μία εβδομάδα που μαζεύτηκα, ξεπρήστηκα, επανήλθα!». Με πολύ απλό τρόπο αλλά με συνέπεια, η παρουσιάστρια σταμάτησε ακόμη και τα τσιμπολογήματα στην κουζίνα της εκπομπής της και όπως εκμυστηρεύτηκε, άρχισε να τρώει ξανά σταθερά και ολοκληρωμένα γεύματα, τρία την ημέρα.

Το πρωινό της ήταν φρούτα και δημητριακά, έκοψε τα αγαπημένα της ζυμαρικά και ήταν πολύ φειδωλή στο βραδινό της γεύμα, που ήταν κυρίως μια μικρή σαλάτα με ψητό κοτόπουλο. Παρόλο που τα γλυκά δεν είναι η αδυναμία της, η Ελένη μετά από μία εβδομάδα περιορισμών δοκίμασε με την άκρη του κουταλιού της λίγο από το φρέσκο παγωτό που ετοίμασε στην εκπομπή της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Το διατροφικό της πρόγραμμα θα έχει και συνέχεια, καθώς όταν πια επιτραπούν οι μετακινήσεις στην αγαπημένη της Άνδρο θέλει να είναι έτοιμη και να νιώθει όμορφη στα πρώτα της καλοκαιρινά μπάνια.

Ωστόσο, πριν από λίγο βγήκαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το περσινό καλοκαίρι που την δείχνουν με μαγιό! Δείτε πως ήταν το σώμα της χωρίς φίλτρα

Ελένη Μενεγάκη πως έχασε κιλά διατροφή

Η καραντίνα άλλαξε την καθημερινότητά της και η Ελένη αποφάσισε να επενδύσει και στη γυμναστική μαζί με τη σωστή διατροφή. Τις προηγούμενες ημέρες αποφάσισε για πρώτη φορά μάλιστα να βάλει το περπάτημα στη ζωή της. «Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε. Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα ότι θα σέρνομαι. Είμαι του γρήγορου περπατήματος. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, τη μικρή και τον σκύλο βόλτα και... χαθήκαμε. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει "πού πήγες ρε αγάπη μου;", του λέω "ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ