MasterChef Highlights: Οι σπόντες, τα καρφιά και οι "εκνευρισμοί" του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τα καλύτερα του χθεσινού επεισοδίου

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: Οι σπόντες, τα καρφιά και οι

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχε πραγματικά λίγο απ' όλα, κι εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα από τα highlights του επεισοδίου, με αυτά που ξεχωρίζουν να είναι oι σπόντες του Γιώργου στην Ντέμη, τα καρφιά προς την Μάρλεν και οι "εκνευρισμοί" του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Δεν πρόλαβε να αρχίσει το σημερινό MasterChef καλά καλά, και είχαμε νέες "μπηχτές" από τον Γιώργο, που τους πάγωσαν όλους στο πλατό. "Την Ντέμη θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να τη διώξω".

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε για ποιο λόγο επέλεξε την Ντέμη να γίνει αρχηγός στην απέναντι ομάδα και τότε ήταν που τα αίματα "άναψαν" λίγο και προκάλεσαν αρκετά σχόλια!

Πριν συνεχίσετε πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε και τα τελευταία νέα μέσα από το σπίτι του MasterChef! Πέρα από τον Μπέλλο και τη Μαρία έχουμε και νέο ζευγάρι και μόλις διαβάσετε τα ονόματά τους θα πάθετε σοκ! Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται!

«Σεφ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα άλλα άτομα στο μυαλό μου. Είχα κάνει μια συζήτηση με τον Πρώιο. Δεν είχα μιλήσει με την Ντέμη», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε στην κάμερα λέγοντας, «Την Ντέμη δεν την έβαλα αρχηγό για να έχει προβλήματα. Τη Ντέμη θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να τη διώξω». Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

MasterChef: Αυτή είναι η ομάδα που έχασε

Τα πάνω - κάτω ήρθαν στο πλατό του MasterChef, μιας και ανακοινώθηκε ποια είναι η ομάδα που έχασε την χθεσινή δοκιμασία. Κρίθηκε στην λεπτομέρεια, μιας και οι δυο ομάδες ήταν αρκετά καλές.

Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, φάνηκε πως κάλυψαν γευστικά, η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος η νικήτρια ομάδα, είναι μία και αυτή ήταν η Μπλε.

Ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τους τρεις κριτές του MasterChef, η ομάδα που κέρδισε την δοκιμασία ανακοινώθηκε πως θα απολαύσει μια μοναδική έξοδο σε Λούνα Παρκ, με γεύμα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

MasterChef: Απίθανα καρφιά για Μαρία και Μπέλλο - "Δεν γίνεται!"

Απίθανα καρφιά ακούστηκαν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef για την Μαρία και τον Μπέλλο, καθώς η Μαριάννα δεν άντεξε άλλο και έκανε το δικό της παράπονο, λέγοντας, "Δεν γίνεται!"

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι παίκτες των ομάδων έκαναν δηλώσεις στην κάμερα και εκεί είδαμε και την Μαριάννα από την μπλε ομάδα, να ρίχνει τις σπόντες της για ακόμα μια φορά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Πάμε βόλτα. Θα βγω πρώτη φορά με τον Σταυρή και τον Βαρθαλίτη, δεν ξέρω αν θα περάσω καλά, αλλά εντάξει. Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσει την ασυλία η Μάρλεν, να παέι στον τάκο η Μαρία με τον Μπέλλο ή η Ντέμη ή ο Τζον και να χρησιμοποιήσει ο Γιώργος την κάρτα σε έναν από τους δύο και να μείνει η Μαρία με τον Μπέλλο κάτω, γιατί μας έχουν πρήξει τα συκώτια. Δεν γίνεται”.

MasterChef: Τα "πήρε... στο κρανίο" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - "Λοιπόν, η σωστή απάντηση..."

Τα πήρε... στο "κρανίο" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. "Λοιπόν, η σωστή απάντηση είναι αυτή του Τζον. Είναι αγγούρι της θάλασσας". Το ότι οι παίκτες δεν γνώριζαν τι ήταν τον "έβγαλε" από τα ρούχα του.

Ο δημοφιλής σεφ του MasterChef κλήθηκε να τους παρουσιάσει κάποια οστρακοειδή σαν δοκιμασία στους παίκτες της κόκκινης ομάδας, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν ήξεραν τις απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Λοιπόν, η σωστή απάντηση είναι αυτή του Τζον. Είναι αγγούρι της θάλασσας, λέγεται ολοφούριο και έχει και κάτι άλλες ονομασίες πάμπολλες από χωριό σε χωριό που δεν μπορώ να τις πω”.

Στη συνέχεια όμως, τελικά αποφάσισε να αποκαλύψεις και τις υπόλοιπες ονομασίες με αποτέλεσμα τα “μπιπ” να πέφτουν βροχή στον αέρα μιας και δεν μπορούσαν να ακουστούν στην τηλεόραση.

MasterChef: Νέα επίθεση από την Μαρία στην Μάρλεν

Νέα επίθεση είχαμε από την Μαρία στην Μάρλεν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Οι δυο τους άλλωστε είναι γνωστό πως έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές. Τι συνέβη τώρα ωστόσο;

Το πιάτο που δημιούργησε η Μάρλεν Γρυντάκη, δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα στην κόκκινη ομάδα και εδικά ανάμεσα σε εκείνη και την Μαρία, η οποία ανέφερε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια εκτίθεται.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η Μάρλεν, “Σήμερα δεν είναι η μέρα μου, σήμερα δεν θα έπρεπε να είμαι μπροστά στις κάμερες. Σήμερα θα έπρεπε να είμαι στο κρεβάτι μου γιατί δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Απλά πράγματα”.

Η Μαρία Μπέη, όμως, ανέφερε, “Η Μάρλεν έχει ένα ενοχλητικό θράσος αλλά δεν είμαι εδώ πέρα μέσα εγώ να μάθω διαπαιδαγώγηση σε όλους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές και τις πράξεις του εδώ πέρα μέσα”.

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef έφτασε στο τέλος του και αυτός ο παίκτης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία που θα τον σώσει από την ψηφοφορία. Δεν θα πιστέψετε ποιος την πήρε!

Οι “κόκκινοι” ήταν αυτοί που έχασαν στην χθεσινή ομαδική δοκιμασία. Έτσι, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι μεταξύ τους για την ατομική ασυλία, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στους καλύτερους του διαγωνισμού.

Οι παίκτες σήμερα κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα με βάση τα οστρακοειδή και τα καλύτερα πιάτα σύμφωνα με τους κριτές είχαν ο Δημήτρης και ο Τζον. Αυτός που τα κατάφερε ωστόσο ήταν ο Δημήτρης. Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Τα highlights του Masterchef