Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Για σέρφιγκ με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Έχει φουσκώσε πάρα πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Για σέρφιγκ με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γυναίκα του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τσάκωσε το ζευγάρι να κάνει σέρφιγνκ με την άρση των μέτρων.

Στην τελική ευθεία για να γίνουν πρώτη φορά γονείς είναι ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα, η οποία έχει μπει ήδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι δύο χρόνια μετά τον γάμο του και τέσσερα μετά την πρώτη του γνωριμία, αναμένει με χαρά και χωρίς άγχος την έλευση του παιδιού του που ήταν μεγάλη επιθυμία και των δύο.

Παρόλο που εκείνη γνωρίζει από τον γιατρό της το φύλο του μωρού που περιμένουν, ο Γιώργος μιλώντας στο ΥOU δήλωσε πως «από την αρχή δεν ήθελα να το μάθω, θέλω να υπάρξει μια έκπληξη. Τώρα ετοιμάζουμε το παιδικό δωμάτιο, δεν ξέρω, ίσως και με τα χρώματα που βάλει να μου αποκαλυφθεί το μυστικό νωρίτερα!». Με την επαγγελματική αναγκαστική στάση εργασιών και των δύο λόγω της πανδημίας, πέρασαν σχεδόν δύο μήνες στο σπίτι τους, αλλά χωρίς να αισθάνονται εγκλωβισμένοι, καθώς κάθε απόγευμα έκαναν τον περίπατό τους, απαραίτητος και για την εγκυμονούσα.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων, οι βόλτες τους έγιναν και προς τα νότια προάστια και ο φωτογραφικός φακός του ΥOU τους εντόπισε πριν από λίγες ημέρες στην παραλία στο Καβούρι για μια μίνι ημερήσια εκδρομή. Ο ηθοποιός που λατρεύει τη θάλασσα, τόλμησε και τις πρώτες του φετινές μικρές θαλάσσιες διαδρομές με την ιστιοσανίδα του, με τη Γεωργία ωστόσο να μένει ασφαλής κοντά στην αμμουδιά. Σύμφωνα με όσα τους έχει πει ο γιατρός τους, το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Γεωργία Αβασκαντήρα και τον Γιώργο Χρανιώτη να κάνουν σέρφινγκ

Γιώργος Χρανιώτης σερφινγκ

Γιώργος Χρανιώτης Γεωργία Αβασκαντήρα έγκυος

Δείτε εδώ πως είναι γυμνή η κοιλίτσα της! Ανέβασε φωτογραφία με τον Γιώργο Χρανιώτη να την έχει αγκαλιά κι έγινα χαμός στο instagram!

Σκέψεις και αγωνία για το παιδί

Η σύζυγος του ηθοποιού είχε όλους αυτούς τους μήνες μια πολύ ομαλή εγκυμοσύνη, παίρνοντας μέχρι στιγμής τα φυσιολογικά δέκα κιλά. Πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της σε ένα κείμενο που ανήρτησε στα social media για τον νέο ρόλο που καλείται να βιώσει ως μητέρα. Όπως έγραψε, «περιμένοντας το μωρό μου υπάρχει μια σκέψη που με προβληματίζει… Πώς θα του μάθω να αγωνίζεται σε μια εποχή που αρκεί το επιφανειακό, που επιβραβεύει την ανάγκη να δείχνεις καθημερινά μια εικόνα τέλεια και ευτυχισμένη με συγκεκριμένους κανόνες, σε μια εποχή που επιτυχία είναι να είναι κάτι αποδεκτό από πολλούς και ας είναι ψέμα; Η ευχή μου είναι να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια και τη διαφορετικότητά μας, αυτή να είναι η αισθητική του μέλλοντος».

Έτοιμος για τα οικογενειακά βάρη!

Περιμένοντας το πράσινο φως για να ξεκινήσουν στον ΑΝΤ1 ξανά τα γυρίσματα για το «YFSF», ο Γιώργος είχε αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να μην εργαστεί στο θέατρο, για να ζήσει με λαχτάρα τους πρώτους του μήνες ως μπαμπάς στο πλευρό της γυναίκας του. Και όπως έχει πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός πατέρας, αλλά σίγουρα θέλω να το ζήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ