8 Λέξεις: Αποκάλυψη "βόμβα" από την Ιφιγένεια Τζόλα για το τέλος της σειράς του ΣΚΑΙ

Αποκλειστική συνέντευξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Αποκάλυψη

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για το τέλος της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις κάνοντας μια αποκάλυψη "βόμβα".

Ο τυχερός της αριθμός μάλλον είναι το οκτώ. Από 8 χρόνων μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε μικρή ηλικία, στη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Αυτό ήταν το βάπτισμα του πυρός για την Ιφιγένεια Τζόλα, που έκτοτε μας συστήθηκε καλύτερα ως κορίτσι ακόμα στο «Νησί» και φέτος, ολόκληρη γυναίκα, κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από τις «8 λέξεις». Με τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ να βρίσκεται προ των πυλών, η «Ιφιγένεια» (συνονόματη στη σειρά) μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει στη ζωή της ο κορωνοϊός αλλά και τη νέα πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Ακόμα η κατάσταση είναι σχετικά ρευστή, με την ηθοποιό να περιμένει μέχρι να ανοίξουν τα αεροδρόμια ώστε να πετάξει στην Κύπρο και να συνεχίσει τα γυρίσματα, αφού ο πρώτος κύκλος των «8 λέξεων» αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Η Ιφιγένεια με τη σειρά της θα επιστρέψει στις σπουδές της και στους δικούς της ανθρώπους που στερήθηκε με τoν απαραίτητο εγκλεισμό κατά την επιστροφή της - για λόγους ασφαλείας.

Πώς βίωσες αυτήν την περίοδο της καραντίνας;

Στην αρχή ήταν μία πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση καθώς έχουμε συνηθίσει να ζούμε σε φρενήρεις ρυθμούς, αλλά κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Προσωπικά αγχώθηκα, αλλά όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ καλύτερα τους λόγους για τους οποίους χρειάστηκε να το βιώσουμε αυτό.

Η "βόμβα" που μας αποκάλυψε η η Ιφιγένεια Τζόλα για το 8 Λέξεις

Ιφιγένεια Τζόλα 8 Λέξεις ΣΚΑΙ

Με τα γυρίσματα των «8 λέξεων» πώς σκοπεύετε να προχωρήσετε;

Απ' ό,τι έχει ακουστεί, θα δώσουμε ένα σύντομο τέλος στην 1η σεζόν, για να συνεχίσουμε στη 2η. Σίγουρα μετά την παύση θα ξεκινήσουμε με διαφορετική διάθεση, αλλά νομίζω ότι γρήγορα θα μπούμε στους ρυθμούς που είχαμε συνηθίσει.

Σίγουρα θα υπάρχουν κανόνες ασφαλείας, αποστάσεις, μάσκες... Πώς βλέπεις αυτή τη νέα πραγματικότητα;

Είναι μία καινούργια κατάσταση που βιώνουμε και θα βιώσουμε, αλλά ξέρουμε ότι αυτό είναι για το καλό μας και για το καλό όλων όσοι εργάζονται στον χώρο. Ευελπιστώ πως αν τηρήσουμε τους κανόνες θα το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

Τι προβλέπεται με τα ταξίδια για τα γυρίσματα;

Περιμένουμε να δούμε πότε θα ανοίξουν τα αεροδρόμια για να φτιάξουμε κι εμείς το πρόγραμμά μας. Μου αρέσει που θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στα ταξίδια και εννοείται πως από την πλευρά μας θα τηρήσουμε αυτά που πρέπει. Εύχομαι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται και ο κόσμος να παραμένει αισιόδοξος ώστε να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται γι' αυτό το νέο ξεκίνημα.

Το σίριαλ θα συνεχιστεί για 2η χρονιά στον ΣΚΑΪ, περιμένουμε εξελίξεις;

Σίγουρα, η «Ιφιγένεια» είναι μία 19χρονη κοπέλα που παντρεύτηκε και διαμορφώνει τώρα τον χαρακτήρα της. Θα τη δούμε σε βάθος χρόνου να αναθεωρεί πολλά πράγματα και να μη μένει στάσιμη, αλλά τις λεπτομέρειες συγκεκριμένα τις γνωρίζει η κ. Βάνα Δημητρίου.

Οι «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ σε βρίσκουν αντιμέτωπη με μία μεγαλύτερη πρόκληση, με συνεχόμενα ταξίδια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτό ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού σου σαν μία δεύτερη σκέψη;

Όχι, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είμαι στην ομάδα των κ.κ. Ανδρέα Γεωργίου - δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο ίδιος για τα γυρίσματα της σειράς εν μέσω πανδημίας -, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου. Η αλήθεια είναι πως τα ταξίδια ήταν αρκετά, παράλληλα όμως πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει. Ως καθημερινό σίριαλ οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι, γιατί πρέπει να παραδώσουμε διπλά επεισόδια που γυρίζονται καθημερινά για τον κόσμο. Γνώρισα επίσης και την Κύπρο, όπου πάντα ήθελα να πάω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ