O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του - "Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ..."

Μίλησε ανοιχτά για όλα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του -

O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, χωρίς ενδοιασμούς και μεταξύ άλλων αναφέρει, "Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ ήταν η χρυσή δεκαετία. Είχα προτάσεις από τα 16 μου".

Καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα”, ο Γιάννης Σπαλιάρας, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, για την πρόσφατη εμπειρία των γυρισμάτων στο Ιράν, το παρελθόν του, αλλά και την καινούργια σειρά του στο Netflix.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον μόντελινγκ και την ζωή του

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Κατευθείαν επιστρέφοντας από το Ιράν μπήκα σε κατ’ οίκον περιορισμό και μόλις τελείωσε ο κατ’ οίκον περιορισμός άρχισε η απαγόρευση της κυκλοφορίας”.

Ανάμεσα σε όλα, ωστόσο, ο ηθοποιός είχε κάνει και μια μοναδική δήλωση πρόσφατα! Δείτε εδώ και την δήλωση που έκανε για τους ομοφυλόφιλους πριν λίγες ημέρες και θα μείνετε!

Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ ήταν η χρυσή δεκαετία. Είχα προτάσεις από τα 16 μου αλλά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ σαν ένα παιδί που ήμουν στην εφηβεία. Όταν είσαι έξω και σου κάνουν μια πρόταση, ξέρεις, άκουγα και όλα αυτά που ακούμε για τον χώρο και ήμουν πολύ επιφυλακτικός”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο άλλο του επαγγελματικό βήμα, που δεν είναι άλλο από την υποκριτική. “Συνήθως για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, να παίξεις σε τέτοια σίριαλ πρέπει να μένεις στο εξωτερικό τουλάχιστον μια δεκαετία και να περάσεις από εκπαίδευση, εκατοντάδες κάστινγκ. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι. Και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ηθοποιοί που βλέπουμε σε μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί έκαναν για πολλά χρόνια τους σερβιτόρους μέχρι να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα”.

Γιάννης Σπαλιάρας οικογένεια ωάριο

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας (Αθήνα, 21 Μαΐου 1975) είναι Έλληνας μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην καλαθοσφαιριστής.

Γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας του ήταν Έλληνας ενώ η μητέρα του έχει καταγωγή από την Κύπρο. Την περίοδο που πήγαινε ακόμη σχολείο ξεκίνησε να ασχολείται με τη καλαθοσφαίριση. Αγωνίστηκε ως καλαθοσφαιριστής στον Κρόνο και στην ομάδα του Παπάγου, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του '90 -σε ηλικία 15 ετών- έπαιξε με την Εθνική Παίδων σε τουρνουά στη Γαλλία.

Τη δεκαετία 1995-2005 συμμετείχε σε μεγάλες επιδείξεις μόδας και πασαρέλες ενώ εργάστηκε ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων εταιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του '90 παρουσιάζοντας μουσική εκπομπή στο νεανικό κανάλι MAD TV.

Το 1995, αφότου πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.