Καφέ της Χαράς - αποκάλυψη: Παίζουν στη σειρά και δεν ήξερε κανείς πως είναι αδέρφια

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Καφέ της Χαράς - αποκάλυψη: Παίζουν στη σειρά και δεν ήξερε κανείς πως είναι αδέρφια

Αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς. Παίζουν στη σειρά και κανείς δεν γνώριζε πως αυτοί οι δυο είναι αδέρφια και μάλιστα δίδυμα. Ποιοι δυο ηθοποιοί της σειράς λοιπόν έχουν συγγενεία και κανείς δεν το είχε πάρει είδηση εως σήμερα.

Ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 επέστρεψε και κάνει μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης του. Ωστόσο δεν είναι τα παλιά πρόσωπα όπως, ο Πώποτας,η Χαρά, ο Φατσέας, η Σταυρούλα και οι άλλοι ήρωες που ξέραμε στο παρελθόν αλλά είδαμε και πολλά νέα πρόσωπα και νέους ρόλους.

Στο Καφέ της Χαράς, υπάρχουν δύο άτομα που μπορεί να μην έχουν καλή σχέση στο σενάριο της σειράς, ωστόσο στην ζωή έχουν την πιο ωραία σχέση αφού είναι αδέρφια και μάλιστα δίδυμα.

Και η αλήθεια είναι πως δεν μοιάζουν ιδιαίτερα έτσι κανείς δεν καταλαβαίνει πως είναι αδέρφια. Πρόκειται για τον γιο της Σταυρούλας και το παιδί που του κάνει μπούλινγκ στο σχολείο, ωστόσο στη σειρά θα επιστρέψει και ένα πρόσωπο "βόμβα" που θα προκαλέσει χαμό.

Καφέ της χαράς ηθοποιοί αδέρφια

Εκτός από τα αδέρφια στο Καφέ της Χαράς έγινε και μια αποκάλυψη για την Μπουλίτσα

«Για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», είπε η σεναριογράφος του «Καφέ της Χαράς», Άννα Χατζησοφιά και έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για τη σειρά και για την μη συμμετοχή της Μπουλίτσας στα νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια.

Η Άννα Χατζησοφιά, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά. Μεταξύ αυτών, απάντησε και για την Μπουλίτσα (Χριστίνα Αρχοντή), η οποία δεν επέστρεψε στη σειρά, αναφέροντας το λόγο.

«Σεναριακά ταίριαζε περισσότερο να έχει ένα τραύμα η Σταυρούλα και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας, ειδικά σε βασικούς ρόλους, επαγγελματίες ηθοποιούς. Εμείς ενισχύουμε την άποψη που λέει ότι για να γίνεις ηθοποιός πρέπει να σπουδάσεις», αποκάλυψε

Σχετικά με τον θάνατο που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Άννα Χατζησοφιά ανέφερε: «Θα υπάρξει και ένας θάνατος. Θα λειτουργήσει θετικά και λυτρωτικά. Έχει να κάνει με ένα αστυνομικό μυστήριο που θα παιχτεί στα επόμενα επεισόδια. Θα χάσει το στοίχημα όποιος το παίξει».