Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψη για το GNTM: "Τον Σεπτέμβρη θα..."

Δείτε τι είπε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψη για το GNTM:

Αποκάλυψη "έσκασε" από την Δούκισσα Νομικού που μίλησε για το GNTM. Θα την δούμε στο ριάλιτι μοντέλων τον Σεπτέμβρη; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε.

Το όνομα της Δούκισσας Νομικού είναι μέσα σε αυτά που έχει ακουστεί για την παρουσίαση γνωστού προγράμματος του Star αλλά και για την κριτική επιτροπή του GNTM, από όπου όπως όλα δείχνουν θα απουσιάζει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι είπε όμως η ίδια η Δούκισσα Νομικού για τις φήμες που την θέλουν να έχει συνομιλίες για το ριάλιτι μοντέλων, αλλά και για το Dancing With the Stars; Η ίδια μίλησε σε live που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης και είπε μερικά πράγματα για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

"Δε με τρώει η επιστροφή στον χώρο της τηλεόρασης. Αλλά είναι η δουλειά μου. Νομίζω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν είπα ποτέ ότι έκλεισε ο κύκλος. Μια άνω τελεία έβαλα. Το ήξερα πάντα πως θα το κάνω αυτό, όταν κάνω οικογένεια [...] Δε θα πω κάτι συγκεκριμένο. Γιατί ειλικρινά νιώθω πως είμαστε πολύ πιεσμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν και όλη αυτή την κατάσταση. Ο Σεπτέμβρης είναι μακριά ακόμα. Θα δούμε, θα δούμε" ήταν τα λόγια της. Πάντως για την θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM ακούγεται έντονα και ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του μοντέλου Ροζίτας Γεωργίου. Δείτε εδώ ποια είναι. Όσα δεν ξέρατε για την καλλονή.

Δούκισσα Νομικού - Χάρης Λεμπιδάκης

Από την αποκάλυψη για το GNTM και όσα θα γίνουν τον Σεπτέμβρη στην φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού μέσα από τον ANT1- Τι συμβαίνει;

Μια φωτογραφία μέσα από τον ΑΝΤ1, έφερε στη δημοσιότητα η Δούκισσα Νομικού και μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω. Η παρουσιάστρια - μοντέλο θυμήθηκε μια από τις στιγμές που βρισκόταν στην ομάδα του σταθμού του Αμαρουσίου και θέλησε να την μοιραστεί.

Η Δούκισσα Νομικού έχει «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα εκτός από το χώρο της μόδας και στο χώρο της τηλεόρασης. Συνεργάστηκε με αγαπημένα ονόματα, ενώ έχει παρουσιάσει και τις δικές της εκπομπές, οι οποίες έκαναν πολύ υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 θα λέγαμε πως ήταν... σταθμός για την Δούκισσα Νομικού, αφού βρισκόταν στην ομάδα του για πάρα πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, από το 2012, μέχρι και το 2019, όπου ανακοίνωσε την αποχώρηση της, έπειτα από 2 χρόνια αποχής από την τηλεόραση.

Η Δούκισσα Νομικού, έχει πάρει την απόφαση να αφιερωθεί στην οικογένεια της, αφού με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη έχει αποκτήσει δυο παιδάκια, τα οποία είναι και κουκλάκια.

Χθες, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της από τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, Η φωτογραφία της είναι από το 2017 και την τράβηξε την ίδια ημέρα σαν πέρσι.

Δούκισσα Νομικού ΑΝΤ1