Νίκος Οικονομόπουλος: "Θα κοινωνούσα ακόμα κι αν ο προηγούμενος είχε την χειρότερη αρρώστια"

Έδωσε συνέντευξη!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Νίκος Οικονομόπουλος:

"Θα κοινωνούσα ακόμα κι αν ο προηγούμενος είχε την χειρότερη αρρώστια" είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πίστη του, αλλά και για τον κορωνοϊό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρυθμό 949 ο Νίκος Οικονομόπουλος, εξέφρασε την άποψη του για την πίστη στο Θεό, τη Θεία Κοινωνία και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τις εκκλησίες.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό, με τον ίδιο να αναφέρεται στο πόσο πιστεύει στον Θεό. Ο ίδιος είπε ακόμα ότι τον Χριστό τον "παίρνεις μέσα σου" και από την Θεία Κοινωνία και ο ίδιος δεν θα σταματούσε να κοινωνεί.

Να τι είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος - "Θα κοινωνούσα ακόμα και αν..."

"Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο, δεν θέλω να πείσω κάποιον. υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη, που θέλουν να πάνε στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί. Άλλα πράγματα όμως μπορούσαν να συμβούν. Δεν υπάρχει λύση ας πούμε για τον Χριστό; Αν ρωτάς εμένα αν θα πήγαινα να κοινωνούσα, το λέω και δημόσια να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα" είπε μεταξύ άλλων

Ο ίδιος κατέθεσε την άποψή του, ενώ πρόσθεσε ακόμα αναφορικά με το γεγονός ότι έκλεισαν οι εκκλησίες και όχι τα σούπερ μάρκετ, ότι υπάρχουν λύσεις. Ωστόσο σας έχουμε και μια αποκάλυψη για τον γάμου του. Δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής. Μείναμε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε