Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έγινε ολόκληρος άντρας - Ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης

Που τους πετύχαμε;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έγινε ολόκληρος άντρας - Ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ο γιος του, που έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας. Ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε μαζί με την Δέσποινα Βανδή να κάνουν τα ψώνια τους και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες.

Χαλαρή και με αθλητικό ντύσιμο η Δέσποινα Βανδή έκανε χθες μια βόλτα στην Γλυφάδα και μαζί της ήταν και ο γιος της Γιώργος Νικολαΐδης. Εμείς δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε πόσο έχει μεγαλώσει το παιδί της, που έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας.

Πλέον οι μετακινήσεις μας στην πόλη είναι ελεύθερες αφού έχουμε άρση των μέτρων που επέβαλλε η πανδημία. Παράλληλα έχουν ανοίξει και αρκετά από τα καταστήματα που είχαν κλείσει προσωρινά. Έτσι η τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να βγει για μερικά ψώνια στην περιοχή της Γλυφάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον γιο της - Έχει γίνει ολόκληρος άντρας και είναι ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης

Μαζί της λοιπόν ήταν και ο γιος της Γιώργος, που είναι τώρα 12 χρονών. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει ακόμα ένα παιδί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, την Μελίνα που είναι 16 χρονών.

Μαμά και γιος λοιπόν έκαναν την βόλτα τους και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες τους. Οι δυο τους πέρασαν μερικό χρόνο μαζί, με την τραγουδίστρια άλλωστε να έχει επιστρέψει ποια στην θέση της στην κριτική επιτροπή του Just The 2 of Us, όπου έχουμε άλλωστε και τις περίφημες κόντρες. Μάλιστα η Άσπα Τσίνα πέταξε νέα πυρά κατά της τραγουδίστριας. Μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα είπε. Ξέσπασε!

Αυτές είναι και οι εικόνες της τραγουδίστριας με το Γιώργο Νικολαϊδη

Δέσποινα Βανδή με γιο
Δέσποινα Βανδή με γιο στην Γλυφάδα
Δέσποινα Βανδή με Γιώργο Νικολαΐδη