Αντελίνα Βαρθρακούρη: "Τελειώσαμε!" Η αποκάλυψη για τους χωρισμούς με τον Χάρη Βαρθρακούρη

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Αντελίνα Βαρθρακούρη:

Αποκάλυψη έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη, που μας είπε πόσες φορές έχει πει "τελειώσαμε" στον άντρα της Χάρη Βαρθρακούρη. Δείτε τα όσα ειπώθηκαν για τους χωρισμούς της μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου. Χαμός!

Στην Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη που αποκάλυψε ότι έχει στο τσεπάκι την λέξη "τελειώσαμε". Η συζήτηση ήρθε φυσικά με αφορμή τα όσα είχαμε δει μέσα από την εκπομπή Globetrotters, όπου το ζευγάρι είχε "τσακωθεί" μερικές φορές.

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε για τους χωρισμούς της με τον Χάρη Βαρθακούρη η Αντελίνα

"Μετρήσαμε και πόσες φορές τον χώρισες μέσα στο παιχνίδι" της είπαν με εκείνη να απαντά χαρακτηριστικά ότι: "ε, αυτές που είδατε στα 11 χρόνια που είμαστε μαζί είναι πάρα πολλές, κάθε φορά που τρελαίνομαι εγώ του λέω "τελειώσαμε".

Η φράση της ομολογουμένως μας έκανε να ταυτιστούμε ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια με το που είπε την συγκεκριμένη ατάκα. Πάντως η Αντελίνα Βαρθακούρη περνά όμορφες στιγμές στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της, ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με τις κόρες της. Δείτε την εδώ, εμείς πάντως πάθαμε πλάκα.

Η ίδια πάντως είχε μιλήσει και κατά την περίοδο της καραντίνας για τους τσακωμούς στους σπίτι με την ίδια να λέει τότε στο Happy Day ότι "είμαστε το πιο περίεργο ζευγάρι".

"Όσον αφορά στο θέμα του ‘σπιτιού, ο κορωνοϊός δεν έφερε καθόλου προστριβές μεταξύ μας. Στην αρχή έφερε μια «βουβαμάρα» μέχρι ν’ αντιληφθούμε τι συμβαίνει. Όχι όμως μεταξύ μας. Αυτό που μας έμαθε ο κορωνοϊός, γιατί σε κάθε κακό υπάρχει πάντοτε και κάτι καλό, είναι ότι μάθαμε την αξία της οικογένειας" ήταν τα λόγια της.

Αυτό είναι και το βίντεο από την Φωλιά των Κου Κου