Αντελίνα Βαρθακούρη: Δημοσίευσε εικόνα με τις κόρες της και πάθαμε πλάκα

Είναι πανέμορφες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντελίνα Βαρθακούρη: Δημοσίευσε εικόνα με τις κόρες της και πάθαμε πλάκα

Προκειμένου να γιορτάσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τη γιορτή της μητέρας, η Αντελίνα Βαρθακούρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο όμορφη εικόνα με τις δύο κόρες της και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαμε πάθαμε πλάκα!

Σήμερα είναι η ημέρα της μητέρας και έτσι όλες οι μανούλες την περνούν πολύ ξεχωριστά, μαζί με τα παιδάκια τους, και με πολύ όμορφες ευχές.

Ανάμεσα σε αυτές και η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία εκπληκτική φωτογραφία με εκείνη και τις δύο κόρες της και παράλληλα έστειλε και ένα υπέροχο μήνυμα για τη σημερινή μέρα και για το ρόλο των μαμάδων στην οικογένεια.

Φωτογραφία με τις μικρές της δημοσίευσε και πριν από λίγες μέρες η Αντελίνα Βαρθακούρη και μας έδειξε τον υπέροχο κήπο της. Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι της.

Αυτή είναι η εικόνα που δημοσίευσε η Αντελίνα Βαρθακούρη με τις κόρες της

«Τόσες πολλές μαμάδες, τόσο διαφορετικές ιστορίες, τόση αγάπη κάποιες φορές, τόση τραγωδία κάποιες άλλες! Μάνα δεν σε κάνει η λέξη...Μάνα σε κάνει μόνο η αγάπη.

Να είμαστε οι μανάδες που γεννάμε αυτή την ξεχωριστή αγάπη και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Να είμαστε οι μανάδες που δεν έτυχε, αλλά το θέλαμε τόσο πολύ. Να ειμαστε οι μανάδες που δεν απαιτούμε σεβασμό και αγάπη απλώς επειδή κρυβόμαστε πίσω απο μια λέξη με τόσο σημαντικό φορτίο.

Να είμαστε οι μάνες που τα παιδιά μας όταν θα ανεξαρτητοποιηθούν θα ειμαστε η επιλογή τους και θα μας θέλουν στη ζωή τους. Να είμαστε η ίδια η αγάπη, αυτές που θα βγάλουμε στην κοινωνία χρήσιμους ανθώπους χωρίς αποθημένα, που θα γίνουν κι εκείνοι με την σειρά τους καλοί γονείς. Να νιώθουμε υπεύθυνες για τον πόνο του άλλου και να δουλεύουμε γι’ αυτό. Σ’ ευχαριστώ μαμά που η δική μας ιστορία είναι γεμάτη αγάπη, σ’ ευχαριστώ που τα παιδιά μου μπορούν να απολαμβάνουν μια τόσο σπουδαία γιαγιά!
Σ’ αγαπώ ως το άπειρο!Χρόνια σου πολλά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», έγραψε η ίδια και αξίζει να δεις τη φωτογραφία της.