Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Χαμός με το νέο σποτάκι του Γιώργου Θεοφάνους - Μήνυμα καρδιάς

Δείτε το!

Χαμός με το νέο σποτάκι του Γιώργου Θεοφάνους - Μήνυμα καρδιάς
News 13.05.2020 14:44
Από Χρύσα Καραβαράκη

Χαμός προκλήθηκε με το νέο σποτάκι του Γιώργου Θεοφάνους και το μήνυμα καρδιάς που έστειλε μέσα από αυτό. Εσείς το είδατε; “Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!”

Τα καταστήματα άνοιξαν και έχουν προετοιμαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Για αυτό και ο Γιώργος Θεοφάνους στέλνει το δικό του μήνυμα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών μέσω του ραδιοτηλεοπτικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός συνθέτης.

Δείτε το νέο σποτάκι του Γιώργου Θεοφάνους με το μήνυμα καρδιάς

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης, δήλωσε ότι το ραδιοτηλεοπτικό αυτό κοινωνικό μήνυμα, το οποίο έχει την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και της Γ. Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, αποτελεί κατάθεση ψυχής περισσοτέρων από τριάντα εξαιρετικών επαγγελματιών οι οποίοι αφιλοκερδώς διέθεσαν την επαγγελματική τους υπόσταση και εμπειρία στο κάλεσμα του Ε.Σ.Α, ώστε να συμβάλουν ενεργά στην ασφαλή επάνοδο των συμπολιτών μας στη νέα κανονικότητα που δημιουργείται.

Η Βίκυ Σταυροπούλου στο προηγούμενο σποτ του υπουργείου υγείας

Ποιος Σπύρος Παπαδόπουλος; Η Βίκυ Σταυροπούλου στο νέο σποτ του υπουργείου υγείας προκαλεί πανικό και θα μείνετε "κάγκελο" μόλις την δείτε!

Η Ελλάδα του "Μένουμε σπίτι", από τη Δευτέρα 4 Μαΐου περνά στην εποχή του "Μένουμε ασφαλείς", όταν τα μέτρα αρχίζουν να χαλαρώνουν σταδιακά, με τους Έλληνες πολίτες ωστόσο να καλούνται για επίδειξη συνέπειας και ατομικής ευθύνης, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους.

Έτσι, αυτό το "Μένουμε Σπίτι" σηματοδοτεί και την νέα ομώνυμη καμπάνια που κυκλοφόρησε την Κυριακή, στην οποία και αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και μας υπενθυμίζει το σχέδιο ΧΑΜ.

Το διαφημιστικό σποτ ακολουθεί τα πρότυπα του "Μένουμε σπίτι" στο οποίο συμμετείχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία σε σενάριο και ατάκες, πιο ανάλαφρο ύφος, ενώ το περιεχόμενο διαφοροποιείται ως προς το τελικό μήνυμα. Μιας και είπαμε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ρίξτε μια ματιά στο αναλυτικό ρεπορτάζ που σας έχουμε για την εκπομπή του, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Δείτε την Βίκυ Σταυρόπουλου στο νέο σποτ του υπουργείου υγείας που εκθρόνισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο Twitter για το σποτ του Χρήστου Λούλη: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο ηλ##ος»

Το πήγαν σε άλλο... επίπεδο! Τσαλίκης - Σταυροπούλου - Μπάρκα - Παχατουρίδης πρωταγωνιστούν σε νέο σποτ κατά της πανδημίας

Share